Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 3 - gra się zacina (stuttering)

Cygan665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mam wiedzmina 3 sporo czasu przeszedlem go 2 razy lecz przez prawie rok borykam sie z problemem tak jak w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=Nc9WtnudfhA   gdy jest to sciecie tylk oze ja mam taki problem ze takie zaciecia sa co 2 - 3 sekundy od momentu wlaczenie gry np od nowa jak tylko wchodze do 1 lokacji tego sadu .

Probowalem wszystkiego usuwanie jakichs tam plikow format czysty rozruch systemu nic nei pomaga 

i5 4690 3.5 ghz

ge force gtx 960 4 gb

8gb ram

win 7 64 bit 

Dodam ze na kazdych ustawieniach sie to dzieje a wczesniej gralem na wysokich w 60 fps .

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Przeważnie takie zacięcia obrazu dzieją się, gdy masz np za słaby procesor albo masz za mało ramu (tym bardziej w Novigradzie), ale i5 4690 i 8GB spokojnie starczą, więc pewnie problem jest po stronie systmu lub sterowników. Jaki masz ten system? I spróbuj zobaczyć jak by to wyglądało na starszych sterownikach karty graficznej. Wina gry to to na pewno nie jest, bo już dawno by wyszedł nowy patch. Spróbuj jeszcze powyłączać wszystkie gówna w tle typu gg/skype itp.

Opublikowano

Przeważnie takie zacięcia obrazu dzieją się, gdy masz np za słaby procesor albo masz za mało ramu (tym bardziej w Novigradzie), ale i5 4690 i 8GB spokojnie starczą, więc pewnie problem jest po stronie systmu lub sterowników. Jaki masz ten system? I spróbuj zobaczyć jak by to wyglądało na starszych sterownikach karty graficznej. Wina gry to to na pewno nie jest, bo już dawno by wyszedł nowy patch. Spróbuj jeszcze powyłączać wszystkie gówna w tle typu gg/skype itp.

nie mam wlasnie zadnych programow w tle tylko ten gog ze sterownikami patrzylem 

Opublikowano

Wątpię, że to coś da ale spróbuj włączyć bez GOGa. Musisz po prostu włączyć grę poprzez exe w folderze wiedźmina. Jaki masz ten system? I czy masz jakieś mody?

Opublikowano

Wątpię, że to coś da ale spróbuj włączyć bez GOGa. Musisz po prostu włączyć grę poprzez exe w folderze wiedźmina. Jaki masz ten system? I czy masz jakieś mody?

nie mam modow win 7 64 bit home premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...