Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Portalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko.

Szablony na których stoi CyberSport / EsportNow to autorskie szablony robione na potrzeby danych firm.

Szablony te z kategorii free które znajdują się na internecie są według mnie s**t quality, dużo niepotrzebnych rzeczy itp..

Dobra, z tym s**t quality może przesadziłem, aczkolwiek ja nie potrafiłbym wybrać cokolwiek z tych darmowych szablonów, gdyż mi np. żaden nie leży u potrzeb.

Gdybyś chciał taki idealny szablon w stylu cybersportu / esportnow, to musiałbyś do tego znaleźć programistę i dać mu wytyczne co ma się znajdować na stronie a co nie, kolorystyka, tematyka strony, układ strony itd...

https://colorlib.com/wp/best-personal-blog-wordpress-themes/

Może coś znajdziesz dla siebie.

Opublikowano

Możesz zawsze skontaktować się z Monster Media, które jest wydawcą tej przed strony lub bazować na kodzie źródłowym. Wszystko stoi na silniku WordPress, zatem kwestia dostosowania własnej strony, która będzie wizualnie podobna to zaledwie kilka godzin pracy. No ale to już kwestia finansowa, czy chcesz inwestować lub podszkolić swoje umiejętności znajomości języków programowania.  ;)

Opublikowano

Wejdź na Themeforest.com. Wybierz szablony Wordpress, w wyszukiwarce wpisz frazę "blog" lub "news" i będziesz miał kilkaset takich szablonów. Oczywiście płatnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...