Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metina? Ale gdzie?

McLeoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witajcie :)

Po dobrych kilku latach mam chęci powrócić do gry. Jaki serwer (prywatny) polecacie? Taki gdzie gra dużo osób i jest warty polecenia. Interesuje mnie tylko medium, hard, medium/hard :) Jeżeli zły dział proszę przenieść. Dzięki z góry :))

simply.4557.gif

Opublikowano

O ok 18.00 dzisiaj startuje Tiveria.eu Hard bez is, polecam :)

Nie interesują mnie serwery, które startują ;) Interesują mnie serwery stabilne i z dużą ilością graczy. A na logikę patrząc serwer bez is nie ma racji bytu bo nikt nie będzie opłacał serwera charytatywnie, a nie mam ochoty pograć 3 dni i skończyć ;) 

simply.4557.gif

Opublikowano

No to z tych które już stoją to polecam Nebris, albo Terabithie  Medium/Hard

Mała ilość graczy na Nerbisie, a na Terabithie nie ma licznika na stronie. A może ktoś wie jak stoi balmora ? 

simply.4557.gif

Opublikowano

Mała ilość graczy na Nerbisie, a na Terabithie nie ma licznika na stronie. A może ktoś wie jak stoi balmora ? 

Zależy o którą chodzi jeżeli o s3 to może z 100 graczy dziennie chociaż wątpię a na s1 z 200 :) POLECAM TERABITHIA

Opublikowano

Zależy o którą chodzi jeżeli o s3 to może z 100 graczy dziennie chociaż wątpię a na s1 z 200 :) POLECAM TERABITHIA

To bardzo słabo. A terbithia jak stoi z ilością graczy ? :) Nie widzę sensu grania z garstką ludzi. 

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...