Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot do gry i kilka pytan

MrSkunks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio w BnS gralem bardzo dawno i slyszalem ze duzo sie pozmienialo dlatego mam kilka pytan:

1.Slyszalem ze byla fuzja serwerow wiec gdzie teraz gra najwiecej polakow?

2.Podobno byly zmiany zwiazane z ekwipunkiem jak to teraz wyglada?

3.Jak teraz wyglada gra na end game?

Opublikowano

1. Windrest, nic się nie zmieniło.

2. Broń do dalszego ulepszania dostajesz po 40lvl, ogólnie łatwiej się ulepsza, to samo tyczy się biżuterii.

3. Tak jak zawsze, masa dziennych questów, ogólnie bardzo dużo do roboty.

Opublikowano

@MrSkunks
1.Slyszalem ze byla fuzja serwerow wiec gdzie teraz gra najwiecej polakow?
- Owszem, była przeprowadzana fuzja serwerów. Szczerze to w tym momencie nie ma znaczenia jaki serwer wybierzesz, na każdych serwerach znajdziesz polskie gildie, ale polecam Windrest oraz serwery z nim połączony bądź Hao District.

2.Podobno byly zmiany zwiazane z ekwipunkiem jak to teraz wyglada?
- Kiedyś na starcie otrzymywało się Hongmoon akcesoria oraz broń, które ulepszałeś do końca gry. Teraz jest to zmienione. Bronie oraz biżuterię otrzymujesz z misji (bez możliwości ulepszania), poza bronią na 42 lvl. Ogólnie używa się teraz biżuterię z serii Pinnacle do momentu zdobycia legendarnych itemów.

3.Jak teraz wyglada gra na end game?
- End game jest teraz ułatwiony. Łatwiej wbić większą ilość AP w krótszym czasie. Po patchu, który będzie 12 kwietnia stanie się to jeszcze łatwiejsze, oraz każdy gracz otrzyma możliwość stworzenia postaci z poziomem 50 - dodatkowo otrzymujesz już cały ekwipunek, dodatkowe gemy oraz prawdopodobnie peta.

maybenow.png

Opublikowano

Grałem na prywatnym serwerze BnS i jedyne co mogę o niej napisać to : -Słaba optymalizacja na minimalne ustawienia (na minimalnych miałem 15-30fps ustawienia niskie i wysokie tak samo co najdziwniejsze) -Ładna grafika -Dobry system walki -Rozbudowany świat i możliwości

To ja chłopie nie wiem co Ty masz za komputer, chyba z ery kamienia łupanego. Poprawiali optymalizację, teraz jest wszystko okej. Gdybyś odpalił tą grę na naszych europejskich serwerach ponad rok temu - wtedy zobaczyłbyś co to jest zła optymalizacja gry. 

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...