Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlecenie płatne: poprawa 2 pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zlecę poprawę 2 pluginów

Autoeventy - plugin działa w 2/3 nie działa jeden tryb a mianowicie "ostatni żywy"

Plugin był pisany dla mnie niestety autor nie skończył i zaginął.

Posiadam tylko plugin bez source

Drugi to autofish - poprawa tak by plugin działał tylko dla graczy chcących wziąć udział i by all wyświetlało się dla takich graczy. Obecnie plugin liczy każdego.

Posiadam tylko plugin bez source

MOJE WYMAGANIA !

Z powodu iż oszukano mnie już 3 razy nie płacę przed.

Wykonujesz zlecenie, które sprawdzam na Twoim serwerze jak działa płacę a ty dajesz plugin (nie masz serwera możesz dać plugin przed zapłatą sprawdzę u siebie).

Szukam do stałej wspólpracy technika któremu będę mógł od czasu do czasu dawać zlecenia.

Proszę o poważne propozycje. Cena i czas mile widziana na Pw lub pod postem

Pozdrawiam serdecznie

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Opublikowano

Jeśli jeszcze aktualne to zgłoś się do mnie zgłoś - odnoście pluginu i technika na stałe. Co do propozycji Oldisa - odradzam, jest bardzo duża szansa na stratę pieniędzy i ogromna na stratę czasu. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Jeśli jeszcze aktualne to zgłoś się do mnie zgłoś - odnoście pluginu i technika na stałe. Co do propozycji Oldisa - odradzam, jest bardzo duża szansa na stratę pieniędzy i ogromna na stratę czasu. :)

Jakieś dowody Hammerku? XDDDDD

@topic

zdecydowanie odrazam zamawiać co kolwiek u Pana @HAMMERxPL 0 profesjonalizmu, ch*jowy kod (zobacz jego gita), brak znajomości podstaw Javy.

Na Twoim miejscu wybrał bym @Oldis ;) Na pewno Cię nie oszuka, a przy innym wyborze kto wie... Dobra, już milczę, bo pozwu nie chcę dostać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

@Oldis konto, na którym z nim pisałem straciłem, więc ich nie mam - ale Oldis swojego na pewno nie stracił, więc wszystko może pokazać. Ale po co? Skoro to na jego niekorzyść?  xD

0 profesjonalizmu? Podaj 1 sytuację, w której zachowałem się nieprofesjonalnie, w stosunku do klienta. :)

Ch*jowy kod? Kod na githubie jest ok, jeśli mówisz, że tak nie jest, to raczej wątpliwości można mieć co do twoich umiejętności.  :yay:

Oldis (razem z jakimś xtremkiem) 2 lub 3 miesiące próbował pisać xVSx, nie skończył go po takim czasie, bardzo dziecinne zachowanie z jego strony na każdym kroku. Także raczej to wystarczy do osądzenia, że są problemy z tym człowiekiem. Ze mną nikt żadnych nie miał. Może to była jednorazowa sytuacja z jego strony, nie wiem - mnie oszukał i tyle.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@Oldis konto, na którym z nim pisałem straciłem, więc ich nie mam - ale Oldis swojego na pewno nie stracił, więc wszystko może pokazać. Ale po co? Skoro to na jego niekorzyść?  xD

0 profesjonalizmu? Podaj 1 sytuację, w której zachowałem się nieprofesjonalnie, w stosunku do klienta. :)

Ch*jowy kod? Kod na githubie jest ok, jeśli mówisz, że tak nie jest, to raczej wątpliwości można mieć co do twoich umiejętności.  :yay:

Oldis (razem z jakimś xtremkiem) 2 lub 3 miesiące próbował pisać xVSx, nie skończył go po takim czasie, bardzo dziecinne zachowanie z jego strony na każdym kroku. Także raczej to wystarczy do osądzenia, że są problemy z tym człowiekiem. Ze mną nikt żadnych nie miał. Może to była jednorazowa sytuacja z jego strony, nie wiem - mnie oszukał i tyle.

Nie wiem, dlaczego zwierzęta jeszcze trzymają na tym MPCForum.

Zmieniałeś 10 razy rzeczy, które miały być robione na inne, po czym jak dałeś mi w końcu pełną listę, która miała być wykonana, to po jej zrobieniu stwierdziłeś, że są ,,błędy". Po wbiciu na TS3 w celu ich naprawienia, nie potrafiłeś ich przedstawić, lecz nadal twierdziłeś ,,że są". Dziwna sprawa, bo sprzedałem ten plugin innej osobie (bo był skończony :v) i nie narzekała i żadnych błędów nie posiadała :)). Pomijając już Twoje ,,zabawne" docinki i obrażanie ;*.

Jesteś psem i nic tego nie zmieni, wyjdź z tego forum bo się błaźnisz Twoją ,,znajomością" javy. Powiedz otwarcie, że wszystkie pluginy, które posiadasz są zajebane.

A jeśli JESZCZE masz jakieś PROBLEMY w stosunku do moich UMIEJĘTNOŚCI to zapraszam na jakiś ,,POJEDYNEK".

Spikniemy się na jakimś team-viewerze, ktoś zada proste zadanie z javy i polecimy z tematem ;*.

Jestem pewny, że nawet tego nie zaczniesz. XDDDD

@DlaModeracji

Wybaczcie, że robię ten burdel, lecz już mnie pies denerwował :v.

@TaktycznyAntyWarn

Napisałem do Ciebie prywatną wiadomość (Bo się nie odezwałeś).

Oczywiście jeśli obawiasz się, że ktoś Cię oszuka, mogę także wystawić fakturę :).

Wszystko przebiega dokładnie tak jak napisałeś -> Napisanie, przedstawienie, zapłata i wysłanie.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

@mikigal

Psy należy ignorować, bo szczekają głośniej, gdy na nie krzyczysz. :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Oldis z tego co pamiętam opis, który ci przedstawiłem był niezmienny od samego początku. Ty nie potrafiłeś go przeczytać ze zrozumieniem, stąd były jakieś błędy. Ani nie było żadnych docinek ani obrażania. Znajomością javy? Raczej przewyższa twoją, przecież ty tylko potrafisz pisać to co otek zrobił wcześniej, sam - nic. Na żadne "pojedynki" nie mam ochoty, wystarczy to, że przewyższam cię poziomem inteligencji.  ^^ Widocznie błędy były, skoro tak jak mówiłeś przepisywałeś plugin od zera kilka razy, marnując mnóstwo czasu.

"Psy należy ignorować, bo szczekają głośniej, gdy na nie krzyczysz." - o stary. Takiego czegoś w życiu nie słyszałem. Aż brak mi słów, aby opisać twój poziom głupoty, bo chyba inaczej takiego stanu, jaki zmusił cię do napisania takiego "faktu", nazwać nie można. SZOK.

Dodatkowo fakt faktem - dostałeś zlecenie, zwiększyłeś cenę, przedłużałeś, zlecenia nie wykonałeś. Powód?

@Poldek119 - moja oferta cały czas aktualna, oczywiście będę potrzebował tych pluginów, także odezwij się, jeśli jesteś zainteresowany. Nie ma większego problemu.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@Oldis z tego co pamiętam opis, który ci przedstawiłem był niezmienny od samego początku. Ty nie potrafiłeś go przeczytać ze zrozumieniem, stąd były jakieś błędy. Ani nie było żadnych docinek ani obrażania. Znajomością javy? Raczej przewyższa twoją, przecież ty tylko potrafisz pisać to co otek zrobił wcześniej, sam - nic. Na żadne "pojedynki" nie mam ochoty, wystarczy to, że przewyższam cię poziomem inteligencji.  ^^ Widocznie błędy były, skoro tak jak mówiłeś przepisywałeś plugin od zera kilka razy, marnując mnóstwo czasu.

"Psy należy ignorować, bo szczekają głośniej, gdy na nie krzyczysz." - o stary. Takiego czegoś w życiu nie słyszałem. Aż brak mi słów, aby opisać twój poziom głupoty, bo chyba inaczej takiego stanu, jaki zmusił cię do napisania takiego "faktu", nazwać nie można. SZOK.

Dodatkowo fakt faktem - dostałeś zlecenie, zwiększyłeś cenę, przedłużałeś, zlecenia nie wykonałeś. Powód?

@Poldek119 - moja oferta cały czas aktualna, oczywiście będę potrzebował tych pluginów, także odezwij się, jeśli jesteś zainteresowany. Nie ma większego problemu.

Dlaczego @HAMMERxPL Ty zawsze tworzysz taką toksyczną atmosferę? 

Na tym forum jesteś skończony i zrozum to wreszcie.

@topic

@Oldis Polecam jak najbardziej zna się na rzeczy, wie co robi i potwierdzają to inne pozytywne opinie. 

a6oBNtj.gif

Opublikowano

Brak profesjonalizmu - to chyba widać w Twoich tematach (ile ich było? 10? XDDD) gdzie ogłaszałeś swoje usługi. Co do twoich relacji z klientami, się nie wypowiem, ponieważ nim nie jestem. Ale chyba jest to oczywiste, że jeżeli robisz takie akcje na forum co dzieje się na PW ;) A tak btw. dobrze zgdałem, że hammerClients.size() == 0? :) Meh... nie jestem pewny, czy wiesz, co oznacza to wyrażenie :v

Co do kodu. Pozwolę sobie przytoczyć wypowiedź @de76 z tematu z Twoim ogłoszeniem. http://www.mpcforum.pl/topic/1610239-programista-na-zlecenie-napiszę-plugin/?p=13557754

Przykład reakcji programisty na Twój kod :)

oh-shi.gif

Myślę, że ten gif wszystko wyjaśnia.

@AntyCh*jWieCoZebyNieDostacWarna

Nie polecam pana Hammera, zdecydowanie wybierz Oldisa :) Ma wiele pozytywnych opinii, masz pewność, że kod będzie dobrze napisany i nie padnie od niego serwer przy 10 osobach :)

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

@topic

zdecydowanie odrazam zamawiać co kolwiek u Pana @HAMMERxPL 0 profesjonalizmu, ch*jowy kod (zobacz jego gita), brak znajomości podstaw Javy.

Na Twoim miejscu wybrał bym @Oldis ;) Na pewno Cię nie oszuka, a przy innym wyborze kto wie... Dobra, już milczę, bo pozwu nie chcę dostać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zdecydowanie odradazm @mikigal.. Mała znajomość javy, nie używa podstawowych rzeczy takich jak maven. + kradnie gify xD

Opublikowano

@topic

Zdecydowanie odradazm @mikigal.. Mała znajomość javy, nie używa podstawowych rzeczy takich jak maven. + kradnie gify xD

Heh. Kim ty wgl jesteś? xD

Jest to gif, którego mam od Goto no i co z tego? xD To nie temat o gifach tylko programowaniu. O nie! Zabijcie mnie bo skopiowałem animowany obrazek :O

Twierdzisz, że mam "małą znajomość Javy". Skąd te wnioski? xD Mogę prosić o przykład? :3 Podrzuć jakieś swoje kody i wtedy możemy gadać ;)

Co do Mavena. Nie używam i nie zamierzam używać jeśli piszę plugin sam.

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Dwa dni mnie nie było i jakaś masakra/

Przepraszam że nie odpisuje ale chodzę do pracy nie nie ma mnie po po kilka dni

Zlecenie zacznę z odis zobaczymy ja się rozwinie na Pw

. Co do propozycji Oldisa - odradzam, jest bardzo duża szansa na stratę pieniędzy i ogromna na stratę czasu. :)

Czas mam a jak pisałem  najpierw plugin potem kasa .

Liczy się tylko pasja

Opublikowano

. Co do propozycji Oldisa - odradzam, jest bardzo duża szansa na stratę pieniędzy i ogromna na stratę czasu. :)

Na takie coś raczej nikt nie zgodzi się. Zawsze Trzeba dać zaliczkę za poświęcony czas.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKettler to nie ja zaczynałem pisać o swojej osobie głupoty, że kogoś oszukałem albo jeszcze gorzej. xD A ci co pisali mają dużo gorszą historię ode mnie. 

@mikigal i co ma profesjonalizm do prób zakładania tematu? Razem ze swoimi małpimi kumplami wypisujecie o mnie głupoty na tym forum. Trochę klientów już miałem, a nikt nie wyszedł na -. Oldis oszukał i tyle, o czym tu dyskutować?

Trochę ciężko mi dyskutować z kimś, kogo o wiele przewyższam poziomem inteligencji. :/

4L0M4l0.png

Opublikowano

Na takie coś raczej nikt nie zgodzi się. Zawsze Trzeba dać zaliczkę za poświęcony czas.

Skoro takie wymaganie podałem w pierwszym poście to chyba osoba zgłaszająca się zgodziła się na tego typu rozwiązanie.

Nie mam 10lat a 3 razy więcej, więc wydaje się dość wiarygodnym zleceniodawcą.

Liczy się tylko pasja

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKettler to nie ja zaczynałem pisać o swojej osobie głupoty, że kogoś oszukałem albo jeszcze gorzej. xD A ci co pisali mają dużo gorszą historię ode mnie. 

@mikigal i co ma profesjonalizm do prób zakładania tematu? Razem ze swoimi małpimi kumplami wypisujecie o mnie głupoty na tym forum. Trochę klientów już miałem, a nikt nie wyszedł na -. Oldis oszukał i tyle, o czym tu dyskutować?

Trochę ciężko mi dyskutować z kimś, kogo o wiele przewyższam poziomem inteligencji. :/

Jezu człowieku Ty masz zaburzenie percepcji wzroku? 

Sam dałeś pierwszego posta, że nie polecasz Oldisa i zacząłeś tym gówno burze.

Zrozumiałbym to gdybyś jeszcze dodał jakieś sensowne i potwierdzające argumenty

@TaktycznyAntyWarn

Powtarzam jeszcze raz skończ tworzyć toksyczną atmosferę, zmień się!

a6oBNtj.gif

Opublikowano

Zrozumiałbym to gdybyś jeszcze dodał jakieś sensowne i potwierdzające argumenty.

Ja nie mam, ale ty chyba jeszcze nie potrafisz czytać tego, co ktoś pisze. "To nie ja zaczynałem pisać o swojej osobie głupoty" - rozumiesz? Małpy kłamią na mój temat, a ja mówię prawdę o oszuście Oldisie. To chyba dobrze, że chcę uchronić kogoś przed złodziejem? :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Zrozumiałbym to gdybyś jeszcze dodał jakieś sensowne i potwierdzające argumenty.

Ja nie mam, ale ty chyba jeszcze nie potrafisz czytać tego, co ktoś pisze. "To nie ja zaczynałem pisać o swojej osobie głupoty" - rozumiesz? Małpy kłamią na mój temat, a ja mówię prawdę o oszuście Oldisie. To chyba dobrze, że chcę uchronić kogoś przed złodziejem? :)

I Tobie znów trzeba powtarzać, daj na to "małpo" dowody, to uznam, że mówisz prawdę. Bo póki co to są same frazesy.

@Edit

Ty próbujesz uchronić nas od Oldisa, a my próbujemy uchronić innych od Ciebie :v 

a6oBNtj.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKettler nie ma powodów, żeby kogokolwiek chronić przede mną. ;) Już pisałem o dowodach, że ma je Oldis na 100%, ale ich nie udostępni, bo są na jego niekorzyść.

Twoja głupota mnie poraża.

Naprawdę idź do jakiegoś dobrego lekarza może Ci jeszcze pomoże. 

@topic 

Ja nadal podtrzymuje, że @HAMMERxPL to oszust i nie polecam tak jak inni, ale daje sobie rękę po krótkim rękawie odciąć, że to samo @Oldis zrobi 1 googol razy lepiej.

a6oBNtj.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKettler piszesz o czyjejś głupocie, a nie potrafisz napisać poprawnie słowa "naprawdę". Lekarza? Jakiego lekarza potrzebuję? xD

Typowe zachowanie małpy - o, jakiś mój koleżka to oszust, napiszę, że ktoś też nim jest! Kompletnie znikąd!  :yay:

4L0M4l0.png

Opublikowano

Zlecenie zakończone

Kontakt z @Oldis z*******y ts3 oraz telefon w razie awarii lub czegoś.

Trochę to trwało ale bez sourca poprawianie innego programisty jest męczarnią dla każdego. Szczególnie znalezienie błędów.

Mam to czego nie dokonali inni więc jak dla mnie bomba :D

Cena hmmm taka w kit.( oczywiście bazując na poprzednich nieudacznikach :D ) Ale wole dać więcej i być pewnym niż mięć problemy jak to było wcześniej.

@Oldis Pozdrawiam i szczerze polecam

Liczy się tylko pasja

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...