Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista/Hosting/WWW całość - FIRMA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przedstawiać się nie będę, bo część mnie zna.
Co raz częściej zaczynają ludzie do mnie pisać w prywatnych wiadomościach, czy też nawet na prywatnym FB (Kij go wie skąd go posiadacie o.O), czy zahostuje serwer..

A więc, od dziś jest taka możliwość :).

Oferuję:

- Profesjonalne podejście

- Pełne zabezpieczenie serwera przed dzisiejszymi crasherami

- Pełne wsparcie techniczne

- Napisanie pluginów pod Twój unikalny tryb

- Strona WWW

- Obsługę płatności (SMS/PSC)

- Maszyny (Serwery dedykowane OVH)

- Szybki kontakt

- Zakup domeny

Oczekuję:

- Profesjonalnego podejścia

- SZACUNKU :)

- Pełnej szczerości

- Reklamy

- Pełnej opieki nad graczami

Wszelkie inne rzeczy zostaną już ustalone indywidualnie.

Nie marnuj mojego czasu i nie pisz w sprawach typu:

,,Ja mam pomysł na serwer i on na pewno wypali, ale reklamy opłać i to i to mi daj".

NIE, ja też mam masę pomysłów, które powolutku realizuję. Jeśli Twój projekt jest faktycznie godny uwagi, to zaprezentuj go, bądź przedstaw, co także możesz do niego wnieść ;).

Kontakt:

GG: 11183506

Discord: #8098

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie mogę się wypowiedzieć na owy temat globalnie, bo z pewnością napisałbym same mydlenie oczu bo dalej z Oldisem pracuję, ale powiem to co w duszy mi gra, wszystkie plusy i minusy, może kogoś zachęcę bądź zniechęcę.

Od początku współpracy, Oldis wydawał się bardzo ogarniętym i doświadczonym twórcą, który miał dość kompetencje w programistce na tyle, żeby postawić serwer który by funkcjonował - nie myliłem się. Pierwsza edycja serwera przebiegła pomyślnie z kilkoma błędami, które nie wychodziły od programisty tylko od niedopatrzenia przez administracje możliwych błędów które mogłyby wystąpić. Pierwsze kilka dni 'znajomości' i 'współpracy' przebiegały sucho, wiadomo - zapoznawaliśmy się, wkraczaliśmy w tryb bliższej znajomości bądź jak ktoś woli, współpracy. Po kilku dniach zaczęliśmy rozmawiać i tworzyć, było całkiem miło :D. Nie będę Wam opowiadać mojej historii, bo to nie jest temat od tego, ale wypisze Wam plusy i minusy tego fajfusa :O!

Generalne plusy:

- Podejście [ Zawsze dojdziesz z nim do wspólnego zdania ]

- Jakość [ Czasami wali kod na Janusza, a wychodzi jakościowo lepiej, niż nie jeden, lepszy od niego programista ]

- Wydajność [ Nie ma porządku w plikach, ale działają - i to jest najważniejsze ] 

- Autentyczność [ Na moim przypadku mogę powiedzieć, że kocham patrzeć na TeamVieverze jak kodzi, jest skurwysyn autentyczny :D ]

- Kreatywność [ Zawsze ma swoje zdanie i zazwyczaj się go trzyma. Pomimo faktu, że podasz mu swój pomysł, zawsze go zmodyfikuje i wyjdziesz z tym w 95% lepiej ]

- Szczerość [ Zazwyczaj ścierwo programiści wolą powiedzieć, że wszystko będzie działać, a w naturze wszystko pójdzie się p******** jak d****a na Roxie, u niego szczerość jest na pierwszym miejscu, jeżeli wie, że coś może się sp******** - mówi. Nigdy nie trzyma Cię w niepewności, wiesz co robi i jaki ma pomysł ] 

- Punktualność [ Dziwnie pisać o tym Krystianku, że jest punktualny, ale zawsze zdąży na czas.. ] 

Generalne minusy:

- Leń [ Jego straszą wadą jest lenistwo i brak dyspozycyjności po wydanym projekcie. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że po skończonym projekcie może się biedaczysko zagubić na kilka dni, żeby odreagować kodzenie. Po powrocie zawsze wraca zahartowany na kolejny bój w Intellij!

- Burdelarz [ Skurwysyn nigdy nie utrzymuje porządku w plikach, zawsze ma tam najebane jakby mu nie zależało, ale zawsze się tam odnajdzie. Kiedy wysyła Ci plik konfiguracyjny, wypierdoli Ci 50 pastebinów które mają po 2,3 wiadomości, ale myślę, że można to zaliczyć do częściowych plusów bo zawsze masz dostęp wszystkich wiadomości bądź względów estetycznych.

Generalna ocena 8.5/10. 

Ma kilka wad, ale uczy się na błędach i poprawia to, co może sp********.

Opublikowano

Chyba jedyna konkretna osoba oferujace takie uslugi obecnie na tej scenie, w zasadzie to nawiazujac wspolprace z oldisem macie caly "staff" ludzi ktorzy wam pomagaja nie tylko przy pluginach czy zabezpieczeniach ale istnieje opcja tez dogadania sie na lepszych warunkach zapewne, strona, budowniczy, wlasny generator.

Ma legalnie zarejestrowana firme co daje jeszcze wiekszy potencjal na rozwoj, polecam jak jak najbardziej ciagle sie uczy i idzie do perfekcji :)

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

Chyba jedyna konkretna osoba oferujace takie uslugi obecnie na tej scenie, w zasadzie to nawiazujac wspolprace z oldisem macie caly "staff" ludzi ktorzy wam pomagaja nie tylko przy pluginach czy zabezpieczeniach ale istnieje opcja tez dogadania sie na lepszych warunkach zapewne, strona, budowniczy, wlasny generator.

Ma legalnie zarejestrowana firme co daje jeszcze wiekszy potencjal na rozwoj, polecam jak jak najbardziej ciagle sie uczy i idzie do perfekcji :)

Dziękuję <3.

Nie mogę się wypowiedzieć na owy temat globalnie, bo z pewnością napisałbym same mydlenie oczu bo dalej z Oldisem pracuję, ale powiem to co w duszy mi gra, wszystkie plusy i minusy, może kogoś zachęcę bądź zniechęcę.

Od początku współpracy, Oldis wydawał się bardzo ogarniętym i doświadczonym twórcą, który miał dość kompetencje w programistce na tyle, żeby postawić serwer który by funkcjonował - nie myliłem się. Pierwsza edycja serwera przebiegła pomyślnie z kilkoma błędami, które nie wychodziły od programisty tylko od niedopatrzenia przez administracje możliwych błędów które mogłyby wystąpić. Pierwsze kilka dni 'znajomości' i 'współpracy' przebiegały sucho, wiadomo - zapoznawaliśmy się, wkraczaliśmy w tryb bliższej znajomości bądź jak ktoś woli, współpracy. Po kilku dniach zaczęliśmy rozmawiać i tworzyć, było całkiem miło :D. Nie będę Wam opowiadać mojej historii, bo to nie jest temat od tego, ale wypisze Wam plusy i minusy tego fajfusa :O!

Generalne plusy:

- Podejście [ Zawsze dojdziesz z nim do wspólnego zdania ]

- Jakość [ Czasami wali kod na Janusza, a wychodzi jakościowo lepiej, niż nie jeden, lepszy od niego programista ]

- Wydajność [ Nie ma porządku w plikach, ale działają - i to jest najważniejsze ] 

- Autentyczność [ Na moim przypadku mogę powiedzieć, że kocham patrzeć na TeamVieverze jak kodzi, jest skurwysyn autentyczny :D ]

- Kreatywność [ Zawsze ma swoje zdanie i zazwyczaj się go trzyma. Pomimo faktu, że podasz mu swój pomysł, zawsze go zmodyfikuje i wyjdziesz z tym w 95% lepiej ]

- Szczerość [ Zazwyczaj ścierwo programiści wolą powiedzieć, że wszystko będzie działać, a w naturze wszystko pójdzie się p******** jak d****a na Roxie, u niego szczerość jest na pierwszym miejscu, jeżeli wie, że coś może się sp******** - mówi. Nigdy nie trzyma Cię w niepewności, wiesz co robi i jaki ma pomysł ] 

- Punktualność [ Dziwnie pisać o tym Krystianku, że jest punktualny, ale zawsze zdąży na czas.. ] 

Generalne minusy:

- Leń [ Jego straszą wadą jest lenistwo i brak dyspozycyjności po wydanym projekcie. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że po skończonym projekcie może się biedaczysko zagubić na kilka dni, żeby odreagować kodzenie. Po powrocie zawsze wraca zahartowany na kolejny bój w Intellij!

- Burdelarz [ Skurwysyn nigdy nie utrzymuje porządku w plikach, zawsze ma tam najebane jakby mu nie zależało, ale zawsze się tam odnajdzie. Kiedy wysyła Ci plik konfiguracyjny, wypierdoli Ci 50 pastebinów które mają po 2,3 wiadomości, ale myślę, że można to zaliczyć do częściowych plusów bo zawsze masz dostęp wszystkich wiadomości bądź względów estetycznych.

Generalna ocena 8.5/10. 

Ma kilka wad, ale uczy się na błędach i poprawia to, co może sp********.

Leniwy, ale zawsze na czas! xD

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Refresh

Błagam ludzie, nie piszcie do mnie z propozycjami.

Jeśli nic nie chcecie wnieść od siebie do projektu, to go po prostu olejcie, bo nie będzie wam zależeć.

,,Opłacisz mi reklamy, maszynę i domenę?" -> Jeśli chciałbym takie coś robić, to sam bym wystartował kolejny projekt.

,,Muj kolega to jótuber i ma 60 sóbuf i 15 wyświetleń, wystarczy" -> Nie, jeśli nie potrafisz zachować podstaw ortografii oraz nie posiadasz reklamy, to nie marnuj mojego czasu..

Miłego wieczoru i dzięki za pozytywne opinie :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam. Fachowiec, zna sie na tym co robi. 

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Miły, sympatyczny, na każdy problem znajdzie rozwiązanie. Polacam

• Biter. odblokował(a) ten temat
Gość dominik148
Opublikowano

Jedna z garstki osób na tym forum która coś ogarnia i coś osiągnęła ;)

Każdy jego serwer jest tworzony w 100% na 100%, wszystko śmiga jak trzeba tylko szkoda że Polska społeczność MC tego nie docenia.

Polecam.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Programista/Hosting/WWW całość - FIRMA
  • Biter. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

polecam ale czasem potrafi dolaczyc do najwiekszych debili

no ale jest spoko

kiedy robimy tego metina

k3HeXgc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...