Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jungle S7

Niunia :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żółw to taki trochę sytuacyjny. Przy full ad enemy teamie masz free wina, ale jeśli mają jakiegoś ap'ka to celował bym już w co innego.

Oczywiście mucha na propsie jak zwykle, ślepy jeśli ogarniesz to bóg, ale tak w sumie jest w każdym sezonie.

Prócz tego już nie raz oberwałem ostro od jakiegoś maina Gravesa i osobiście jest to mój permaban, bo nienawidzę skurczybyka.

Tak od siebie, a nie patrząc czysto na metę mogę polecić J4 i Nocta. Moje można powiedzieć mainy w jungli i naprawdę można działać cuda jak się opanuje rozgrywkę nimi.

Opublikowano

Polecam grać postaciami, które mają cc'ki lub slowy/ feary/ knock upy. Są to postacie, przed którymi trudno uciec nawet po flashu, np Warwick, Fiddlestick, Malphite. Te postacie także często zgrywają się z resztą teamu, ponieważ mogą inicjować łatwo teamfight z przewagą swojej drużyny.

Opublikowano

A Gragas radzi sobie nadal ? Lee Sin nie umiem nim zbytnio grać :v Albo też Cho'gath  ? :D

W sumie teraz po reworku ulti cho gatha jest troche broken, ale tak czy siak trzeba nim nadal umiec grac, widzialem ostatnio na rankedzie, ze mial typo 20 stakow, full built to mial 10k hp + dość duży damage na postacie z low hp (adc/mid/support)

Opublikowano

Nunu sobie świetnie radzi w sezonie 7. Co prawda w każdym sezonie sobie radził, ale w tym jeszcze bardziej zwłaszcza że Lethality jest popularne.

Opublikowano

A Gragas ?

To zależy od team compu szczerze mówiąc i od twoich umiejętności. Nie widuję go w grze, na streamach również nie zauważyłem aby nim ludzie grali.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...