Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] TheMajster

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego mój drogi, nie wiem czy potrafisz czytać ze zrosumieniem, ale administracja tego forum powinna to potrafić i zdawać sobie sprawe, że jak ma problemy w życiu prywatnym czy coś, to na forum tego nie odreagowywać.

Powiedz mi, gdzie Ty tam widzisz coś, do tematu sie odniosłem, nie obraziłem nikogo wprost, napisałem co myśle (Wolność słowa) 

Więc kolego, nie musisz mi unbana dać, ale chciałbym z tobą porozmawiać, chociaż czy potrafisz mi wytłumaczyć za co ban, nie pisząc ale w rozmowie.

Opublikowano

Kolego mój drogi, nie wiem czy potrafisz czytać ze zrosumieniem, ale administracja tego forum powinna to potrafić i zdawać sobie sprawe, że jak ma problemy w życiu prywatnym czy coś, to na forum tego nie odreagowywać.

Powiedz mi, gdzie Ty tam widzisz coś, do tematu sie odniosłem, nie obraziłem nikogo wprost, napisałem co myśle (Wolność słowa) 

Więc kolego, nie musisz mi unbana dać, ale chciałbym z tobą porozmawiać, chociaż czy potrafisz mi wytłumaczyć za co ban, nie pisząc ale w rozmowie.

Jesteś agresywny w wielu postach, niejednokrotnie widziałem jak plułeś na kogoś jadem, nie wiem czy masz moralne przyzwolenie zwracania komukolwiek uwagi, że odreagowuje coś na forum (abstrahując od tego, że nie masz racji). 

Co z tego, że odniosłeś się do tematu jeśli przy okazji wylałeś potok flame'u, obraziłeś użytkownika wprost i pośrednio, nie na tym polega wolność słowa. Nie pierwszy raz widziałem jak zachowywałeś się w ten sposób, więc nie mam zamiaru dawać Ci jakiejkolwiek taryfy ulgowej dopóki zaczniesz wypowiadać się z sensem, a Twoje posty będą przestrzegały podstawowych zasad kultury. Do ludzi na ulicy też tak wyskakujesz jeżeli robią coś źle?

Z mojej strony unbana na pewno nie dostaniesz.

Opublikowano

Jesteś agresywny w wielu postach, niejednokrotnie widziałem jak plułeś na kogoś jadem, nie wiem czy masz moralne przyzwolenie zwracania komukolwiek uwagi, że odreagowuje coś na forum (abstrahując od tego, że nie masz racji). 

Co z tego, że odniosłeś się do tematu jeśli przy okazji wylałeś potok flame'u, obraziłeś użytkownika wprost i pośrednio, nie na tym polega wolność słowa. Nie pierwszy raz widziałem jak zachowywałeś się w ten sposób, więc nie mam zamiaru dawać Ci jakiejkolwiek taryfy ulgowej dopóki zaczniesz wypowiadać się z sensem, a Twoje posty będą przestrzegały podstawowych zasad kultury. Do ludzi na ulicy też tak wyskakujesz jeżeli robią coś źle?

Z mojej strony unbana na pewno nie dostaniesz.

hahaha, Wyzywam ? Nakierowuje ich :)

I znowu kłania sie czytanie ze zrozumieniem, przeczytaj jeszcze raz i zobacz co chciałem osiągnąć tym postem :)

Ja pisze jak ludzie robią coś źle ?  Jak uważają sie za Ch** wie kogo to wtedy ja sie odzywam, bo mnie to irytuje...

I z tą obrazą, przeczytaj jeszcze raz co napisałem i pomyśl :)

Opublikowano

Przejrzałem Twoją zawartość, zdejmę bana, ale staraj się trochę bardziej panować nad emocjami chociażby w tym odwołaniu. Nie ma po co zbytnio zadzierać nosa ;) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...