Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dźwiękiem w CS:GO

pawelus19999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Kupiłem wczoraj cs'a i nic nie słysze (interfejs dzwieki z gry strzelanie, innych graczy itd. nic)

W opcjach audio nic nie kombinowałem, próbowałem przywrócić domyślne ustawienia ale to nic nie dało ;c Gdzie może być problem ? słuchawki dziają bo słucham sb muzyki na Yt :/

Opublikowano

Spróbuj ze spójnością plików, a przede wszystkim wyłącz w ustawieniach potem HRTF, bo to strasznie zżera FPS.

Ze spójnością plików próbowałem 3 razy i za pierwszym razem cos pisało ze cos z plikiem ale za drugim i trzecim "wszystkie pliki zostały poprawnie zweryfikowane"

Co mam wyłączyć w ustawieniach?

Opublikowano

Spróbuj ze spójnością plików, a przede wszystkim wyłącz w ustawieniach potem HRTF, bo to strasznie zżera FPS.

Ze spójnością plików próbowałem 3 razy i za pierwszym razem cos pisało ze cos z plikiem ale za drugim i trzecim "wszystkie pliki zostały poprawnie zweryfikowane"

Co mam wyłączyć w ustawieniach?

W ustawienia audio zmien z HRTF na Słuchawki

76561198375594763.png

Opublikowano

Może przeinstalowanie Counter'a? Powinno pomóc.. Mimo wszystko spójność plików nie jest do końca doskonała.. Myślę, że reinstalka pomoże..

Zapisz sobie najlepiej swoje ustawienia gdzieś, żebyś nie myszkował 2 dni szukając ich :>

Opublikowano

Przeinstaluj CS'a. Możesz również mieć problem z wejściem od słuchawek. Miałem podobny problem, najbardziej pomogło ponowne zainstalowanie CSa.

Opublikowano

Być może to jest też problem karty graficznej bądź starych sterowników. Spróbuj zaaktualizować sterowniki :)

Opublikowano

Usuń config

Usunięty, problem nadal jest ;/

Może przez przypadek masz wyciszonego CS'a w Mikserze ?

Sprawdzałem nie jest wyciszony :C

Jeszcze sprawdze to ze steronikami, oby to coś pomogło :x

Opublikowano

Pokaż ustawienia audio w grze. Rozumiem, że nie zmieniałeś nic w configu, ani nie ustawiałeś dodatkowych parametrów startowych?

Opublikowano

Chłopaki teraz pomożcie mi bo namieszłem coś ze sterownikami i teraz nawet nie słysze nic jak ogl filmiki na yt xD Co się staneło xD ?Nie wiem co popsułem i jakie steroniki mam pobrać (totalnie zielony)

Pokaż ustawienia audio w grze. Rozumiem, że nie zmieniałeś nic w configu, ani nie ustawiałeś dodatkowych parametrów startowych?

https://zapodaj.net/921d51c3b4203.png.html

Opublikowano

Dziwne. Czyli błąd nie leży po stronie cs'a, a po stronie sprzętu. Jaką masz kartę dźwiękową? Sprawdź w menedżerze urządzeń, wpisz nazwę w Google i poszukaj najnowszych sterowników. Pobierz na nowo, zainstaluj i zrestartuj komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...