Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL i KamerMod - wywala ;/

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, pomyślałem, ze chętnie wrócę na globala po nowych aktualizacjach. Oczywiście na modzie, jakby inaczej. Wie ktoś co zrobić żeby nie wywalało? Odpaliłem speedhack, WH, wallhack i wykrywacz metinów po czym hackshield bodajże mnie wywalił xD. Jakieś pomysły?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

też tak mam już jakiś czas, wydaje mi się że po prostu kamer już nie daje rady robić takiego obejscia żeby było w 100% niewykrywalne i po prostu co jakiś czas wywala do pulpitu.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ściągnijcie zaktualizowanego moda. 

ja mam zaktualizowanego clietna i najnowszego moda z 04/04. Hackshiedl wywala caly czas po minucie korzystania z moda.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Spróbuj ustawić sh i mh na mniejsze wartości, może masz ustawione za szybko i wywala.

brak

Opublikowano

Mi też klienta wywalało po 2-3 minutach, okazało się że to przez AutoLogin, wyłączyłem to i spokój, jadę na WH, speedhacku i na czym tam tylko jeszcze i spokój, nie wywala.

btw. Kamer ma jakąś nową stronę? metin2mod.tk mi nie działa, najnowszego kamermoda musiałem szukac na youtube ;d

edit

przez proxy działa. wyszła aktualizacja moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...