Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpal to sobie zgodnie z instrukcjami zawartymi w skrypcie.

W Metinie to nie zadziała. Przynajmniej nie z pomocą AutoIt, to już musiałby być bardzo skomplikowany 'hack' w C++ czy innym profesjonalnym języku,

To jest ukryta treść, proszę

sygnaturakopia.jpg
Opublikowano
W Metinie to nie zadziała. Przynajmniej nie z pomocą AutoIt

Podejmuję wyzwanie - nie gram w tą grę ale mam gdzieś instalkę (niedawno jeszcze grałem, mam 43 woja i 42 sure z zawalistym eq, jakby co PW) więc zrobię to - a przynajmniej spróbuję.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

A więc tak słuchaj... mówili, że działa na zminimalizowanym, bo owszem ogólnie działa, ale Metin ma zabezpeiczenie, i na metinie ci nie zadziała, rozumiesz mniejwięcej? jeśli ustawisz to do notatnika, to normalnie ci zadziała, jeśli do metina - nie zadziała. Prościej już się nie da.

I poprzedze twoje następne pytanie, nie - nie da się tego ominąć.

Opublikowano

No Maciek życzę powodzenia. Może pisząc coś takiego oprzeć się na pakietach? Ale to bardziej C++.

Da się coś takiego zrobić bo istnieją niemieckie FishBoty które nie tylko wciskają klawisze ale i szukają obrazków na zminimalizowanym oknie lub w jakiś inny sposób uzyskują informacje kiedy ryba bierze.

sygnaturakopia.jpg
Opublikowano

No ja myślałem że użyję nomada + controlek bo jakieś metin mieć musi. A tak co do tego pierwszego kodu to jeśli tak samo go wypełniacie to się nie dziwie, bo jak ma niby działać ControlClick skoro nie podajecie nazwy kontrolki??

Co do tych niemieckich fishów to ja myślę że one właśnie pobierają dane z pamięci (w AutoIT - nomad) kiedy ryba bierze. No i oczywiście wiem że metin ma zmienne adresy, będę musiał znaleść pointery. Ale myślę że najpierw popróbuję z ControlClick etc. bo np. możliwe że okienko metina wymaga ustawionego focusa (ControlFocus). Tylko żebym się nie rozpędził bo jak znam siebie to zacznę zaraz pisać konkurencję dla EasyMetin'a :D

a tak btw. to po co do metina klikacz F7? bo nie wiem, nie grałem aż tak długo żeby to ogarnąć co robi te F7.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...