Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl ERROR

muchomor321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poddaje się, chciałem pograć na zwalonym metinie po update ciągle mam ten cholerny error, zrobiłem reinstall  metina i nie pomogło 

wpisywałem na google też nic, co prawda przy tym błędzie można grać ale on 24/7 wyskakuje i nawet nie można włączyć drugiego okna w metinie

error.jpg

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Mam to samo, niby wina antywirusa. Ponieważ żeby wlączyc gre muszę wyłączyć antywira

Jeżeli pomogłem daj LIKE...

Jeżeli Nie to też taj LIKE...

Opublikowano

Spróbuj naprawić rejestr związany z MSDN Disc, zrób pełne skanowanie kompa w poszukiwaniu wirusów, usuń śmieci systemowe za pomocą cleanmgr (cmd). Możesz także od nowa zainstalować program MSDN Disc. Pobierz wszystkie aktualizacje od microsoft.

brak

Opublikowano

jakbys (osobno) chcial wlaczyc drugie okno skopiuj plik exe i zmin nazwe na inna to 2 aplikacja sie uruchomi 
(przynajmij powinna) a blad jest dlatego ze cos odwoluje sie do pamieci a ona jest wite zablokowana czyli jakis denny anty chit bez sensu

badz prawa administratora ale sam nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...