Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] Maja..

luk3953

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyzywający: luk3953

Wyzwany: @Maja..

Wstawienie prac do: do 3 dni

Głosowanie do: do 3 dni

Tematyka: TeamSpeak

Notatka:

duellingclub.gif

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nie, dzięki. Mam o wiele lepsze zajęcie od układania wulgarnych oraz obraźliwych sformułowań w stronę jakiegoś randoma. Nie przyjmuję. Jak szukasz atencji czy dymów to nie tutaj, pozdrawiam.

Opublikowano

Uuu @Maja.. Agresywna :)xD

Sądzę, że to nie jest temat do dyskusji. Nie jestem agresywna, a po prostu nie lubię ludzi, którzy na siłę chcą zwrócić na siebie uwagę. W tym momencie to już nie jest zabawa, a chęć udowodnienia czegoś. Nie będę się przepychać z osobą, której kompletnie nie znam. Zwłaszcza, że "diss" jest negatywną formą zabawy. Dodam, że polega to na wytykaniu wad, śmieszy mnie fakt, że gościu, który kompletnie mnie nie zna chce cokolwek pisać na mój temat. Przegladanie czyjś postów czy tematów nie sprawia, że znasz osobę. Dlatego nie podejmę się takiej straty czasu, pozdrawiam.

Gość Marichcje
Opublikowano

glosuje na maje, ale go posisnela skurkowana!!! dobry podstęp maja, ale go zwyzywalas od tych randomow, masz plusika, ekstra jest, super diss, kocham cie, buziak

Opublikowano

glosuje na maje, ale go posisnela skurkowana!!! dobry podstęp maja, ale go zwyzywalas od tych randomow, masz plusika, ekstra jest, super diss, kocham cie, buziak

xD

Dzięki kochana, buźka.

Opublikowano

@Maja.. Wygrała  ;)

Głębiej liż to może rangę na jej despotycznym ts3 zgarniesz.

Glosuje na maje, ale go posisnela skurkowana!!! dobry podstęp maja, ale go zwyzywalas od tych randomow, masz plusika, ekstra jest, super diss, kocham cię, buziak

Tak jak zawsze, unika polemiki, ale żeby opluć kogoś to zawsze pierwsza - typowe.

Uuu @Maja..Agresywna :)xD

Sądzę, że to nie jest temat do dyskusji. Nie jestem agresywna, a po prostu nie lubię ludzi, którzy na siłę chcą zwrócić na siebie uwagę. W tym momencie to już nie jest zabawa, a chęć udowodnienia czegoś. Nie będę się przepychać z osobą, której kompletnie nie znam. Zwłaszcza, że "diss" jest negatywną formą zabawy. Dodam, że polega to na wytykaniu wad, śmieszy mnie fakt, że gościu, który kompletnie mnie nie zna chce cokolwek pisać na mój temat. Przegladanie czyjś postów czy tematów nie sprawia, że znasz osobę. Dlatego nie podejmę się takiej straty czasu, pozdrawiam.

Jak ja cię tylko na dissa wyzwałem. Zrobiłem to, bo wszystkich w dziale teamspeak 3 gdziekolwiek się pojawiasz tam szukasz atencji i siejesz ferment. Powtarzasz już się z tą zabawą. Diss jest wg wikipedii konwencją rapu, a rap zaliczany jest do muzyki rozrywkowej, także peace - to zabawa. Nie jesteś pępkiem świata.

Nie podejmowanie wyzwania przez stratę czasu. xD Przecież ty jesteś korektorem w MFT. Za darmo sprzedajesz swój czas - chwila, chwila, za rangę - dlatego stwierdziłaś, że jestem randomem? Ja przynajmniej szanuję swój czas i chociaż nim rozporządzam.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nie, dzięki. Mam o wiele lepsze zajęcie od układania wulgarnych oraz obraźliwych sformułowań w stronę jakiegoś randoma. Nie przyjmuję. Jak szukasz atencji czy dymów to nie tutaj, pozdrawiam.

Idź poszukaj atencji gdzie indziej

luk ją wyjaśnił 

9u2pvr.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...