Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Gladora

TakiTamArtagnan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki Glador.eu

https://drive.google.com/uc?id=0B3nEzN8b064zbGowNkdkalF0T0U&export=download

Baza (bez account) : https://drive.google.com/file/d/0B3nEzN8b064zUDZmd1hmQnNObXc/view

Klient: https://drive.google.com/open?id=0B3nEzN8b064zUVRIRUdybmFsVUk

Pozdro Artagnan więcej donate pisz na mój temat do streamerów   ^^ z moimi danymi 3maj się!

Wrzuci ktoś skana?

Opublikowano

Wrzuć jeszcze 500x k***a bo nikt nie ma oraz podaj źródło bo ich nie posiadales a vixa juz nie wystartuje czy jakieś inne gowno.

i nie podrabiaj się podemnie.

Opublikowano

Wrzuć jeszcze 500x k***a bo nikt nie ma oraz podaj źródło bo ich nie posiadales a vixa juz nie wystartuje czy jakieś inne gowno. i nie podrabiaj się podemnie.

Pliki mi sam kazałeś pobrać sobie żeby zrobić zapis bo cie nie było w domu .

Nie podrabiam sie ;> napisałem Pozdro artagnan mogłeś nie podawać moich danych na streamach itd ;) a co do vixy to graczom sie podoba więc w czym problem? Glador'a zrobisz od nowa? znów kolegą będziesz za darmo sm'y dawał ? miałem moda na fanpage to wszystko widzialem <3

Opublikowano

Wrzuć jeszcze 500x k***a bo nikt nie ma oraz podaj źródło bo ich nie posiadales a vixa juz nie wystartuje czy jakieś inne gowno. i nie podrabiaj się podemnie.

Pliki mi sam kazałeś pobrać sobie żeby zrobić zapis bo cie nie było w domu .

Nie podrabiam sie ;> napisałem Pozdro artagnan mogłeś nie podawać moich danych na streamach itd ;) a co do vixy to graczom sie podoba więc w czym problem? Glador'a zrobisz od nowa? znów kolegą będziesz za darmo sm'y dawał ? miałem moda na fanpage to wszystko widzialem <3

Zobacz priv ;)

Opublikowano

na chu* wogóle coś wrzucać bez bazy , gdzie logika...

zaraz multum pytań od tępaków , gdzie baza.

poprawka; na c**j komu wrzucać taki syf? :v

A Gladora nie ma czasem na mpc już ?

Opublikowano

na chu* wogóle coś wrzucać bez bazy , gdzie logika...

zaraz multum pytań od tępaków , gdzie baza.

poprawka; na c**j komu wrzucać taki syf? :v

A Gladora nie ma czasem na mpc już ?

coś było ale nie wiem czy ten glador i chyba linki tam wygasły to daję jego bo na streamach podaje moje dane i złe rzeczy na mój temat więc wiesz ^^

Opublikowano

Jakich streamach napisałem że napisze u magicala,a sytuacja nie wystąpiła. Ps jak tam sponsor co 80zl daje na serwer? XDDDDDD oraz kopia plików ci się nie udała bo .tgz bylo puste. Pliki ściągnięte z z**e1

...

Opublikowano

Usuwam link i wyrzucam temat.

Nie są to Twoje pliki więc nie masz pozwolenia na ich udostępnianie.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...