Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euw a Eune

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo, Pogralem na Eune i przez jeb***** cymbalow juz mam dosyc. Przechodzac do pytania, jak sytuacja wyglada na EUW? Poziom tez dopiero od platyny wzwyz? Musze sie uzerac z bezmozgami, co stoja w kolejce po ult lux? Glownie mi chodzi o to, zebym mogl juz od chociaz tego silvera spokojnie grac, bez wkur****** sie, zeby ludzie jednak mieli troche tego oleju w glowie i nie grali jak typowe boty.

Nie czaruj.

Opublikowano

Wszędzie są afkerzy, trolle lub po prostu ludzie mający słabszą grę.

A że w silverze jesteś to już twoja wina i trochę pokory, bo gdyby komuś się chciało przejrzeć twoich 20 replayów przejechać, to by cię zmieszał z błotem za hipokryzję.

Jak nie chcesz wzbudzać swojej irytacji to: 

a) graj ze znajomymi, a nie gry rankingowe;

b) zmień produkcję, bo League jest grą zespołową.

Opublikowano

Sytuacja jest podobna na obydwóch serwerach. Tylko, że niestety na EUNE jest teraz system dobierania Polak vs Polak, gdzie większość graczy w silverze/goldzie w polsce to zazwyczaj wyboostwane przez system placementow (fart 2/10 wygrane > silver 4) lub innego kolege/elo boosting. 

Jeśli chcesz wyjść z silvera do golda wyższego, to jeśli umiesz grać polecam pickować linie, na których możesz grać czystymi one shot carry championami, czyli takimi, którymi powinieneś porobić co najmniej trzech sam.

Opublikowano

Czyli nei ma sensu grac w lola.

A że w silverze jesteś to już twoja wina i trochę pokory, bo gdyby komuś się chciało przejrzeć twoich 20 replayów przejechać, to by cię zmieszał z błotem za hipokryzję.

Moge ci nawet moj nick podac jak chcesz i pofapiesz sobie do moich match upow :) Jak moze byc moja wina? whaat? Sam napisales, ze to gra zespolowa, wiec kur*a sie pytam jak to mzoeb yc moja wina, ze przegrywam? Kazdy cholerny mecz wygrywam linie, latam na pieprzony top i bot, oram ich na combo a i tak ameby nie potrafia tego wykorzystac, "jescze pojde isie wyjebie z 200hp" yeee Zdarza sie 1 na 4-5 meczy, ze trafie kuamty team i potrafia wykorzystac moja przewage, a wybacz wczoraj sie trafil mecz, ze top i bot mnie carrnal. Porownalbym twoja gadke do typical trashuo z summoner's rift, chyba nie musze tlumaczyc czemu? "A że w silverze jesteś to już twoja wina i trochę pokory" 

Nie czaruj.

Opublikowano

Moge ci nawet moj nick podac jak chcesz i pofapiesz sobie do moich match upow :) Jak moze byc moja wina? whaat? Sam napisales, ze to gra zespolowa, wiec kur*a sie pytam jak to mzoeb yc moja wina, ze przegrywam? Kazdy cholerny mecz wygrywam linie, latam na pieprzony top i bot, oram ich na combo a i tak ameby nie potrafia tego wykorzystac, "jescze pojde isie wyjebie z 200hp" yeee Zdarza sie 1 na 4-5 meczy, ze trafie kuamty team i potrafia wykorzystac moja przewage, a wybacz wczoraj sie trafil mecz, ze top i bot mnie carrnal. Porownalbym twoja gadke do typical trashuo z summoner's rift, chyba nie musze tlumaczyc czemu? "A że w silverze jesteś to już twoja wina i trochę pokory" 

Z tego co napisałeś wynika, że sam jesteś typowym "trashuo", który gra tylko pod siebie, nie pod resztę teamu. Wynika z tego także twoja niska inteligencja i jeśli twierdzisz, że w grze, gdzie liczy się cały team wygrasz sam mecz, to idź sobie grać w CS'a.

#wygralem linie izi 5/0, reszta feed report noob. Problemem jest zazwyczaj u graczy takich jak Ty to, że nie komunikujesz się z teamem tak by go wspierać tylko za pewne jeszcze wyzywasz na czacie i intujesz. Czasem warto posłuchać wypowiedzi chociażby tu ludzi nagrywających poradniki/ pro playerów, że jeśli przegrałeś, to zamiast pierw obwiniać o to resztę teamu, powinieneś się skupić na własnych błędach. Jeśli natomiast nie widzisz w swojej grze błędów, to powiedz mi po co piszesz taki temat i czemu nie jesteś w Pretendencie?

Pozdrawiam

edit: Jeśli 4/5 gier trafiasz na takich graczy jak opisałeś, to pozdrawiam twoje mmry, które są na poziomie brązu.

Opublikowano

Silver to dywizja czysto lackowa, albo masz dobry team, albo grasz postacią hyper carry (master yi, annie itp...).

Po za tym to i tak musisz dużo się nauczyć o grze, by wejść wyżej :)

Co do EUW, to sytuacja jest taka sama, rzeczywiście, dopiero gdzieś tam wyżej się zmieniają "poziomy"

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Z tego co napisałeś wynika, że sam jesteś typowym "trashuo", który gra tylko pod siebie, nie pod resztę teamu. Wynika z tego także twoja niska inteligencja i jeśli twierdzisz, że w grze, gdzie liczy się cały team wygrasz sam mecz, to idź sobie grać w CS'a.

#wygralem linie izi 5/0, reszta feed report noob. Problemem jest zazwyczaj u graczy takich jak Ty to, że nie komunikujesz się z teamem tak by go wspierać tylko za pewne jeszcze wyzywasz na czacie i intujesz. Czasem warto posłuchać wypowiedzi chociażby tu ludzi nagrywających poradniki/ pro playerów, że jeśli przegrałeś, to zamiast pierw obwiniać o to resztę teamu, powinieneś się skupić na własnych błędach. Jeśli natomiast nie widzisz w swojej grze błędów, to powiedz mi po co piszesz taki temat i czemu nie jesteś w Pretendencie?

Pozdrawiam

edit: Jeśli 4/5 gier trafiasz na takich graczy jak opisałeś, to pozdrawiam twoje mmry, które są na poziomie brązu.

Z twojej wypowiedzi wynika, ze.. wroc sie do gimnajum i naucz sie czytania ze rozumieniem, bo widac, ze to kuleje u ciebie. MMr  chyba nie jet zle bo -16 za lose, gdzie win 21-22+

Od wczorajszego patcha zagralem 8 meczy, z czego 3 przegrane :| 

Tak juz bedac w temacie, byla sobie gra, ktora nazywala sie Aion, pare lat temu to byla przesliczna gra, z przepiekna grafika, ogarnietymi ludzmi z ktorymi mozna bylo sie komunikowac bez problemu. Zero flame'u, czysto przyajcielska gra, az nastala mroczna era tej oto gry, nie bede tu wytykac bledow NCSOFT, CZY GF, ale jeden wytkne. Wprowadzili Pl serw, gra stala sie ogolnodostepna dla ameb, gimbusow, gra spadla na dnoo xD

Nie czaruj.

Opublikowano

Co 2 gracz w brązie/silverze myśli że powinien być wyżej o conajmniej całą ligę.

Jeśli jesteś dobry to:

twój team: 4 losowych graczy i 1 ''lepszy'' czyli ty

enemy team: 5 losowych graczy

Kto ma większe szanse? twój team, czyli ty

Ale chyba tu jest jakiś błąd.

Opublikowano

ojezu stary dobry poscik pt. CZY WARTO SEI PSZENOSIĆ NA WEST, POLAKI NA EUNE MNIE WYKONCZOM JPRDL PSZEGRALEM 2 GRY W SILWERZE JA GRAM PERFEKCYJNE AAAAAAAAAAAA RZAL MI TEJ GRY

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, że twój team to gówno a ty przegrywasz. Mam kolegów w silverze i brązie i oni też mi tak zawsze płaczą a jak patrze sobie na ich gry to wcale poziomem nie przewyższają swoich teammate'ów. Jak przegrywasz grę to przede wszystkim powinieneś patrzeć co TY źle zrobiłem żebyś to TY grał lepiej a jak będziesz grać lepiej to i będziesz miał lepszą dywizję to jest bardzo proste. 

Poza tym nie wyzywaj swoich typków z drużyny chyba nie musze Ci mówić jak to pogarsza motywację bo ciebie też nie raz ktoś pewnie wyzywał.

Wracając do tematu - Gdy przeniosłem się na westa nie odczułem żadnej różnicy. Poza tym na EUW też jest sporo polaków.

Opublikowano

Gdzie ja napisalem, ze powinienem byc wyzej? Wy czytacie, to co napisaliscie przed wyslaniem?  Ja chcialbym tylko pograc z ludzmi, ktorzy nei feeduja i maja jako takie pojecie o grze, mzoe za duzo LCSow sie naogladalem i nie wiadomo jakie wyobrazenia mam o grze xD Ale nei da sie wygrac jak moj bot w 10minucie przegrywa 0/5 albo wiecej? Wczoraj znowu bym kur**** dostal gdyby nie ogarniety jungler. Wiedzial co robic i dzieki temu wygralismy 2v5. Nikt mi nie wmowi, ze mozna wygrac solo gierke, chyba, ze na 'boty' xddd

Nie czaruj.

Opublikowano

Z tego co napisales to wynika ze jestes w silverze przez c*****e teamy ale ty oczywiscie nigdy nie feedujesz tylko team. Podaj opgg z ciekawosci zobacze jakies twoje gry. Btw na tym elo da sie wygrywac solo gry

Opublikowano

XDDDDDDD Wczesniej wspomnialem gdzies wyzej, ze zdarzaja sie gry w ktorych nie idzie mi zbyt dobrze w early... ale moglbym tu zaspiewac "ty jedna na milion" xD 

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...