Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SE K300i USB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam USB Data Cable DCU-11 do sony'ego erisccona K300i. Zainstalowałem File Managera z dołączonej płytki+Sony Ericsson PC Suite (do mojego modelu). problem jest taki, że Komputer widzi usb i pisze, że jest gotowy do użycia, a programy nie wykrywają telefonu. Czyściłem cały telefon (w środku też), a dalej to nie pomogło.

Any ideas?

bez gif.

Opublikowano

Ehh miałem k300i tez tak bylo kupilem soft i kabel na allegro nic nie dalo się nic zrobić probowalem z innymi programami też nie

teraz mam k800i i wszystko dziala z samym kablem bez softu :P

18706.png

4qqxeh3.gif

6840.png

Opublikowano

Nie ma racjonalnego wytłumaczenia ;)

Masz za stary telefon, nawet nie wiedziałem że do staruszka k300i istnieje kabel USB :O

Kup nowy. Jeżeli wypróbowałeś wszystko-już nic nie pomoże ;]

(ja mam 550i, jest zajefajny)

Opublikowano

ja mialem se k300i (przeprowadzalem testy typu zelmer) i mialem mobile agent 2 i nie dzialalo moj starszy brat nic nie potrafil z tym zrobic ja cos zrobilem nie pamietam co i dzialalo przdez kilka dni ale i bez programow radzilem sobie chodz znajdywalem inne lepsze i dzialalo tyle ze ja nie uzywalem USB tylko kabel IR (podczerwien lub irda jak kto woli)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz ja mam K310i i nie mam żadnego oprogramowania tylko podlanczam komcie i widzi kome jako dysk wymienny wrzucam pliczki do folderu other i zaś se segreguje . !!!UWAGA!!! JAK NIE CHCESZ POPSUĆ KOMY TO PO ZAKOŃCZENIU RACY NIE WYCIĄGNIJ KABEL A KLIKNIJ WYSUŃ!!!

Opublikowano

hmm z tego co wiem nie musisz mieć żadnego programu. Wystarczy że będzie widać jako Dysk Wymienny, a tak poza tym to opłaca się coś zgrywać na komórkę która ma pojemność 20mb czy mniej?>^^ kup sobie nokie N95 18GB+4GBMicroSD i masz 22GB i ENJOY^^ no ale jak masz koło 3700zl^^ bo z tego co niedawno widziałem w erze to N95 bez umowy za 3499zl ach to złotówka zawsze się może przydać^^

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png