Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jakikolwiek serwer?

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, istnieje jakikolwiek serwer warrocka? Bo to że Nexon zwalił serwer to każdy wie, ale szukam czegokolwiek gdzie będzie chociaż 50 graczy online. Byleby dało się grać z PL ip. 

Opublikowano

50 graczy? Nie ma nigdzie takiego serwera. 

Na nepixie jest wieczorami do okolo 20 graczy, a aktualnie to jest "najwiekszy priv"

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tylko nepix został dziwię się że jeszcze go nie zamknęli i tak nikt tam nie gra.

Opublikowano

Istnieje chwilowo tylko jeden prywatny serwer ale zbyt dużo graczy to tam nie ma.

Jeśli chcesz pograć łap stronkę -

http://elonwar.tk .Serwer stoi na starszej wersji.

Nie polecam grac na tym  serwie. 10 minut zabawy i jest dostep do calej bazy danych ...

Tylko nepix został dziwię się że jeszcze go nie zamknęli i tak nikt tam nie gra.

Teoretycznie to samo mozna powiedziec o globalu xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@xPonury ale gdy już nie ma co robić bo na globalu 3 bany dostałem to zacząłem grać sobie na privach a dane i tak mam fejkowe

dane tak, adres mac i ip juz raczej nie ;)

Na globalu w godzinach wieczornych jest około 110 pokoi więc  nie wiem dlaczego porównujesz do nepixa :)

Szkoda ze na te 110 roomow jest tylko kilka wartych gry. 3/4 big head a reszta to tureckie zapychacze. Na dodatek duzo opk ostatnio lata.

Ta gra stracila sens, a nexon juz nic nie robi ;d

MAL

Opublikowano

Nie zgodze sie z Toba poniewaz hackow jest bardzo malo a szczegolnie opk. Sa ale tak jak w kazdej grze online. Jesli juz to ovc. 

Turasy prawda, duzo ich ale nie narzekajmy. W CS masz duzo Turasow i Ruskich, ktorzy gadaja ciagle na radiu i denerwuja swoim glosem.

Big head tez nie lubie ale jesli nie chcesz na nich grac to tam nie wchodzisz i bez problemu znajdziesz inne pokoje.

Bany leca co tydzien w sobote/ niedziele. Nawet na pasku u gory ekranu pisze kto zostal zbanowany. Moze i bronie tej gry ale mam sentyment :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...