Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradniki po polsku do minecraft'a, Extra Utilities 2 pomocy

Krochmal007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dopiero co zaczynam przygodę z modami technicznymi i od razu wielkie D. Nie znam języka angielskiego w stopniu potrzebnym do ogarnięcia tematu choćby jednego moda w całości. To duży problem, ponieważ nie ma na yt niczego (sensownego),  po polsku, chodzi mi o mod Extra Utilities 2 na wersje 1.10.2 Minecraft'a. Mam tyle pytań, że nie starczy nocy żebym je wszystkie przedstawił, mam więc jedno podstawowe pytanie, kochani użytkownicy tychże modów, bardzo was proszę o to, abyście propagowali swoją pasje w sposób zrozumiały i dostępny dla laików takich jak ja.

Gdziekolwiek znajduje się jakiś filmik lub opis (dokładny), tego moda proszę o info. 

Mody techniczne to nisza w serwisach dostępnych w sieci absolutnie do zagospodarowania i czekająca na swojego niepodważalnego i nieugiętego władcę. Jeśli ktoś się tym zajmie i będzie produkował poradniki w języku ojczystym, na pewno na tym zyska. Oczywiście ja sam jako odbiorca preferuje poradniki w formie filmików.

Pozdrawiam i czekam na każdą pomocną dłoń, link itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...