Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Chcę kupić skrypty mają być lepsze od L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupić skrpty które były lepsze od L#.

Na paypalu w tej chwili do wydania mam 400zł 

W grę wchodzi najlepszy evade+ najlepsza postać do skryptowania z najlepszym skilem, i jaki prediction oraz orbwalking ustawić sobie.

Opublikowano

Evadeee + big fat jinx, do tego sac;reborn chyba, że wypuścili już coś nowszego :D, ale z tymi 3 skryptami robisz sieczke.

Zależnie od tego w jakiej jesteś dywizji możesz dokupić też yasuo - the windwalker i rivenke, kasy raczej wystarczy.

Opublikowano

Evadeee + big fat jinx, do tego sac;reborn chyba, że wypuścili już coś nowszego :D, ale z tymi 3 skryptami robisz sieczke.

Dokładnie. Cała seria big fat kosi i tyle xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

sac:reborn to orbwalker

tak, biblioteki są potrzebne aby skrypty działały poprawnie.

A jak kupię np

evadee

big fat gosu

big fat jinx

i do kog'mawa

+ sac:reborn

To gdzie te biblioteki dostanę ? bo z githuba wkleja się do bola na lua i zapisuje.

A bibioloteki jakie mają rozszerzenie i wkleja się tylko w 1 miejsce ? Gdzie 

Opublikowano

Żebyś się nie rozczarował jak zobaczysz 30 fps a 15 w team fight mówię poważnie skrypty i może są lepsze lub podobne do L# ale wydajność już nie dopisuje.

Opublikowano

Żebyś się nie rozczarował jak zobaczysz 30 fps a 15 w team fight mówię poważnie skrypty i może są lepsze lub podobne do L# ale wydajność już nie dopisuje.

to chyba na 10 letnim komputerze, fakt fpsy są mniejsze ale za to gra ładuje się o wiele szybciej niz na gownoszarpie.

Ja miałem spadki ze 144 zablokowanych do 80-60 na niektórych skryptach do 50.

Opublikowano

to chyba na 10 letnim komputerze, fakt fpsy są mniejsze ale za to gra ładuje się o wiele szybciej niz na gownoszarpie.

W snach chyba nawet ludzie z forum pisali ,że to normalka. Kiedyś tego nie miałem.

Opublikowano

W snach chyba nawet ludzie z forum pisali ,że to normalka. Kiedyś tego nie miałem.

Ja tam mam i5 6600 i 16 gb ramu.

Więc martwić się nie ma czym :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma co grać na skryptach w 2k17. Wystarczy jeden inject jakiegoś programu, i za kilka dni masz bana. 
@Edit, teraz rito ma jakiś dostęp do tych danych, i bardzo łatwo o bana.

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Nie ma co grać na skryptach w 2k17. Wystarczy jeden inject jakiegoś programu, i za kilka dni masz bana. 

@Edit, teraz rito ma jakiś dostęp do tych danych, i bardzo łatwo o bana.

No spoko ale nie pisałem nic o banie :D

Chyba zakupię dzisiaj te skrypty.

Na jaki czas mi wystarczą ?

Opublikowano

?!

Na zawsze, przez większość czasu będziesz korzystał z Evadeee, orbwalkera, skrypta do X postaci i opcjonalnie jakiś hud. Za moich czasów princeView było dobre.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

?!

Na zawsze, przez większość czasu będziesz korzystał z Evadeee, orbwalkera, skrypta do X postaci i opcjonalnie jakiś hud. Za moich czasów princeView było dobre.

Ten Evadeee omija wszystkie skille i się nie buguje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...