Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie w Wiedźmina 3 na gogu z dwóch komputerów?

piotrekceltic81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, kolega kiedyś tam udostępnił mi konto na gogu żebym mógł sobie przejść Wiedźmina 3 wraz z dodatkiem Serca z Kamienia. On oczywiście ukończył grę więc nie było problemu z graniem. Wczoraj zakupił on dodatek Krew i Wino, który bardzo bym chciał przejść ale wiadomo, że to on sobie go kupił, i że będzie w niego grał.

Bardzo bym sobie chciał przejść ten dodatek więc zadaje pytanie:

Czy można być zalogowanym na jednym koncie(i grać) w grę na gogu z dwóch komputerów? oczywiście że wiem na 90% że to nie możliwe, więc zasadnicze pytanie to, czy jak pobiore instalke do Krew i Wino i ją zainstaluje czy będe mógł, poprzez jakiegoś cracka, albo wyłącznie internetu grać w grę nie zawadzając koledze? W sensie, np czy będe mógł włączyć grę i normalnie grać nie logując się na gogu (jak on będzie zalogowany) albo ewentulanie jak napisałem, czy zadziała sztuczka z wyłączaniem internetu?

Opublikowano

Logujesz się na konto GOG --> instalujesz z poziomu GOGa Krew i wino --> wyłączasz GOG, zapominasz o nim --> grasz.

GOG nie musi być włączony, żeby móc grać.

Opublikowano

Tylko chciałbym dodać, że musisz włączyć grę poprzez .exe z folderu Wiedźmina. Bo jak chcesz wlaczyc grę z ikonki, która ci się dodaje na pulpit podczas instalacji przekierwouje Cię na GOG. Robisz sobie tylko skrót .exe, dajesz go sobie na pulpit i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...