Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbym kupić rower - totalnie się nie znam.

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prawie 19 lat, 185cm wzrostu i ponad 100kg. wagi. Chcialbym kupic rower na ktorym moglbym pojedzic po lesie i drogach rowerowych... Mam do wydania 500zł bo na zadne luksusy mnie nie stać. Nie wiem jaki rower bedzie najlepszy, jaki rozmiar koła, ramy itp. oraz jak okreslic czy rower jest w db. stanie? Planuje go kupic w okolicy na oglszeniach fb/miasta lub na bazarze. Mógłby mi ktos pomoc? Wiem ze nie bedzie to jakis super rower ale nigdy luksusow nie mialem wiec luzik :)

Opublikowano

Szczerze? Z takim budżetem to nie ma mowy o jakimkolwiek doradzaniu, bo za tą cenę nie da się wybrać spersonalizować dla ciebie roweru... bierz pierwszy lepszy górski i tyle. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ciężko kupić jakiś rower z takim budżetem mordko, jakieś dwa latka temu kupiłem sobie rower marki KROSS za 1600zł, jakiś zwykły górski i był super w porównaniu do mojego starego za 500 czy 600zł. Możesz spróbować dozbierać ale jeśli masz sie uprzeć to kup jakiś na którym jest ci w miare wygodnie i wszystko sobie poustawiaj, nasmaruj bo w moim (tym tańszym), wszystko ciężko chodziło od nowości, dopiero jak troche go rozbierałem, poustawiałem nasmarowałem poczułem że lepiej chodził.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja swojego kupiłem kiedyś za 400zł, na lokalnej grupie na fb. Luksus to nie jest, ale jechać idzie. Polecam koła 26 lub większe. Musisz sprawdzić czy nie ma pęknięć na ramie. Sprawdź też czy nie ma luzu w piastach (koła). Marka raczej nieważna z takim budżetem :D

brak

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...