Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic - nie mogę zakończyć questa

duda294

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z misją "przyjęcie do starego obozu" zrobiłem misje dla wszystkich ważnych osób (Thorus, Scatty, Zły, Dexter, Rączka) osiągnąłem 5 poziom i zrobiłem zadanie dla Diego z listem, ale mimo to nie kiedy rozmawiam z Diego mogę tylko podnieść umiejętności i zapytać o moją opinie. Od wszystkich odebrałem exp czyli ukończyłem u nich misje. Czy może być to spowodowane tym, że podczas robienia quest'a od Thorus'a powiedziałem Mordragowi, że nie chcą go w starym obozie i spytałem się czy pomoże mi gdybym chciał dołączyć do nowego obozu? Później oczywiście wybrałem opcje żeby go zabić i zabiłem go. Kiedy wróciłem do Thorus'a powiedział mi że mocno spaprałem sprawę. Czy ktoś wie co mogę z tym zrobić?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak masz save z przed misji z Thorusem to pójdź za Mordragiem do NO.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Kiedyś to było... Kurrrrłaa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@duda294 zrobiłeś tą misję gdzie musisz znaleźć Neko, oraz tą gdzie kupujesz miecz dla jednego z cieni ? Sorki że pytam, ale nie pamiętam kto je zlecał ;)

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Misja z mieczem dotyczy właśnie Scatty'ego. A poza tym, sądzę że autor już dawno temu znalazł rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...