Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Reklamy - DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak jak większość zapewne się już dowiedziała, robie reaktywacje diamonda, ponieważ ludzie mnie przekonali i się do niej ostro przykładam.

Coś o serwerze? Serwer medium, maksymalny poziom 250, oldschool, legendarny serwer, poprostu wpisz na youtube DiamondMT2 i będzie wszystko jasne, ponieważ to będzie reaktywacja 1:1

Poszukuje youtuberów na serwer, ponieważ już niedługo startuje beta, a po niej start.

Moje wymogi :

- Mieć + 500 wyświetleń pod filmami

- Dobry kontakt

- Wrzucać regularnie filmy

- Mieć filmy w dobrej jakości.

Co oferuję ? :

- Kontakt 24/7

- SM na konkursy ( nie często, by nie popsuć rynku )

- Wrzucanie filmików na fanpage serwera, gdy będzie on w dobrej jakości

- Mniejszym youtuberom SM, a wiekszym hajsik oraz sm

Zaczynasz dopiero z youtubem lub masz mało widzów?

Nie szkodzi, chętnie Ci pomogę gdy nagrasz odcinek w dobrej jakości bez problemowo Ci go wrzucę na fanpage serwera w celu lepszego rozwoju kanału.

Kontakt :

GG : 50930166

PW na mpc.

Przy współpracy podać mogę prywatnego fejsa.

Oczekuje dłuższej współpracy, a nie na 2 odcinki odrazu piszę.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Polecam ;) Czekam na start Diamonda Zagram napewno

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Osobiście nie polecam. :)

Pokazał to dzisiaj, na facebooku na co go stać, gdzie na 4 zadane pytania podstawowe odpowiedział na 0. :)

Tłumacząc się że takich rzeczy nie robił, edytował śmiech na sali.

Opublikowano

Wejdę na bete, żeby zobaczyć czy wyciągnąłeś jakieś wnioski z poprzedniej odsłony Diamonda. Ale po ostatnie akcji niestety nie mogę wróżyć sukcesu, ale poczekamy zobaczymy.  ;)

Opublikowano

Wejdę na bete, żeby zobaczyć czy wyciągnąłeś jakieś wnioski z poprzedniej odsłony Diamonda. Ale po ostatnie akcji niestety nie mogę wróżyć sukcesu, ale poczekamy zobaczymy.  ;)

Jasne, że wyciągnąłem, na becie będe siedział jak najwięcej i już nie popełnie tego samego błędu co poprzednio. Serwer wystartuje tylko wtedy, kiedy wszystko zostanie przetestowane i będe miał pewność, że wszystko jest okej.

Co do poprzedniej edycji odrazu napisze, bo zaraz będzie hejt.

Aktualny diamond przejdzie na old.diamondmt2.pl i będzie serwer nadal stał, poki będą gracze na nim.

Zmiany na reaktywacji :

- Usunięcie shopów offline

- Limit yang max 2kkk znów

- Zwiekszenie spotów w atlantydzie, żeby wbijało się 250 lv właśnie tam, a nie na wulee jak to było na poprzedniej odsłonie

- Ogarnięcie drop yang tak jak było na diamondzie

- Ogarnięcie drop niektórych przedmiotów, które dropiły albo za szybko, albo za wolno

- Naprawa blokowanie expa na wulee oraz lodowej krainie.

- 2 strony eq, nie będzie trzeciej zostaje przy klasyku

- Mniej eventów ( rozwalily one gospodarke na poprzedniej edycji )

- Ogarniecie bugu z 32k hp - 

- Dodanie brakujących misji u biologa etc

Wiele więcej poprawek, które zostaną naprawione lub już są poprawione, bo nad serwerem już siedze.

Oczywiście postaram się o jak najlepszą reklame serwera, ponieważ na poprzedniej odsłonie troszkę brakowało reklamy ( 1 krok własnie jest tworzenie tego tematu )

Postaram się w 100% w tym projekcie, żeby był jak najlepszy, jak najlepiej doszlifowany.

Pozdrawiam Perserga.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jasne, że wyciągłem, na becie będe siedział jak najwięcej i już nie popełnie tego samego błędu co poprzednio. Serwer wystartuje tylko wtedy, kiedy wszystko zostanie przetestowane i będe miał pewność, że wszystko jest okej.

Co do poprzedniej edycji odrazu napisze, bo zaraz będzie hejt.

Aktualny diamond przejdzie na old.diamondmt2.pl i będzie serwer nadal stał, poki będą gracze na nim.

Zmiany na reaktywacji :

- Usunięcie shopów offline

- Limit yang max 2kkk znów

- Zwiekszenie spotów w atlantydzie, żeby wbijało się 250 lv właśnie tam, a nie na wulee jak to było na poprzedniej odsłonie

- Ogarnięcie drop yang tak jak było na diamondzie

- Ogarnięcie drop niektórych przedmiotów, które dropiły albo za szybko, albo za wolno

- Naprawa blokowanie expa na wulee oraz lodowej krainie.

- 2 strony eq, nie będzie trzeciej zostaje przy klasyku

- Mniej eventów ( rozwalily one gospodarke na poprzedniej edycji )

- Ogarniecie bugu z 32k hp - 

- Dodanie brakujących misji u biologa etc

Wiele więcej poprawek, które zostaną naprawione lub już są poprawione, bo nad serwerem już siedze.

Oczywiście postaram się o jak najlepszą reklame serwera, ponieważ na poprzedniej odsłonie troszkę brakowało reklamy ( 1 krok własnie jest tworzenie tego tematu )

Postaram się w 100% w tym projekcie, żeby był jak najlepszy, jak najlepiej doszlifowany.

Pozdrawiam Perserga.

Wyciągłem? XDDDDDDDDDDDD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...