Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pisanie bota do Minecraft'a

Ziebaa Inc

Pytanie

Opublikowano

Czołem.

Założyłem się z kolegą, że zawiesze mu serwer do minecrafta nie mając dostępu do konsoli itp.

Chciałbym napisać program, dzięki, któremu na serwer wchodzi xxx graczy o fejkowych nickach.

Serwer nie posiada żadnych zabezpieczeń (poza pluginem AuthMe) i jest non premium.

Chciałbym napisać takie bota jak "DarthBot" (czy jakoś tak), przepraszam za brak linka ale to co ja znajdowałem miało virusa (przynajmniej według avasta :D)

Kiedyś to było... Kurrrrłaa

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz emulować warstwę sieciowa klienta, w skrócie.

Do tego celu będziesz musiał zrobić na 100% handshake, logowanie(ale to pewnie przez chat) i na koniec obsługę heartbeat.

Opublikowano

Takiego bota napiszesz w C## . I to wystarczy. Kilka dni temu znalazłem gotowy source code. I jest tam wszystko do C##, ale ja nie ogarniam zbyt tego języka ale daje rade. Więc na youtubie, napisz "Source code for Minecraft Control Bot"

Myśle że pomogłem :)

[center][img]http://i.imgur.com/Uef6Fc1.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Chodzi mi raczej o "SpamBota". Wiecie, wbija w ch#$ typa o nickach 2772,188181,3993939,1919 i wypisuje coś co ja chciałbym aby pisali np. "Admin Nie Ogarnia" i w ten sposób zaśmieciają chat.

Opublikowano

Trochę wybiłeś mnie z tematu zadając te pytanie. Z dobrego pytania do głupiego.

Odp;W czym ci najlepiej, jak jesteś w stanie wklepywać dane to i przez konsole(usługa telnet) możesz.

Wybór języka nie będzie twoim największym problemem.

Jeżeli będziesz potrzebował pomocy czy wyjaśnienia czegoś napisz PW. Chętnie pomogę.

Opublikowano

Musisz emulować warstwę sieciowa klienta, w skrócie.

Do tego celu będziesz musiał zrobić na 100% handshake, logowanie(ale to pewnie przez chat) i na koniec obsługę heartbeat.

No ok. W jakim języku wyszłoby to najlepiej?

Opublikowano

Czołem.

Założyłem się z kolegą, że zawiesze mu serwer do minecrafta nie mając dostępu do konsoli itp.

Chciałbym napisać program, dzięki, któremu na serwer wchodzi xxx graczy o fejkowych nickach. 

Serwer nie posiada żadnych zabezpieczeń (poza pluginem AuthMe) i jest non premium.

Chciałbym napisać takie bota jak "DarthBot" (czy jakoś tak), przepraszam za brak linka ale to co ja znajdowałem miało virusa (przynajmniej według avasta  :D

W temacie nic szczególnego nie opisałes - czego wymagasz.

Każdy program będzie wykrywał wirusa, ale to nieprawda.

Jesli masz javę 8, musisz jeszcze 7 zainstalować.

Jesli nie wiesz jak przeprowadzić atak, zgłos sie na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...