Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guest Server Query

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Jak mogę sprawdzić kto posiada taką rangę? Przez YATQA?

Dziękuje za odpowiedz

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano

Witam. 

Jak mogę sprawdzić kto posiada taką rangę? Przez YATQA?

Dziękuje za odpowiedz

To jest tak jak z rangą Nowy / a | Niezarejestrowany / a itp itd.

Nie da się wyświetlić listy użytkowników w tej grupie gdyż z automatu jeśli ktoś nie ma żadnej innej grupy, ma domyślną. Przez port Voice otrzymasz te rangi typu Nowy / a | Niezarejestrowany / a a jak połączysz się z portem query nie znając hasła lub tuż przed jego podaniem, będziesz miał domyślnie rangę Guest Server Query.

Jeżeli o nią chodzi, zabrałbym jej permisje do np. pisania gdyż w ten sposób można sobie kłopotów narobić - czytaj reklamy przez boty itp :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@ Pantoflarzek - chodzi mi o to aby każdemu zdjąć tą range! Ja ją posiadam, posiada ją też ABOT i kolega, chce zdjąć koledze a nie mam jego id ani nic (był 2 tygodne temu an ts)

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano

@ Pantoflarzek - chodzi mi o to aby każdemu zdjąć tą range! Ja ją posiadam, posiada ją też ABOT i kolega, chce zdjąć koledze a nie mam jego id ani nic (był 2 tygodne temu an ts)

No to w czym problem przez YatQE znaleść go w bazie danych i zmienić grupy i tobie i koledze?

P.S zadawaj konkretne pytanie odrazu a nie oczekuj że będziemy zgadywać...

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...