Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy 1 hit killer wciąż działa?

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanko... Doszły mnie słuchy, że ludzie grają na one click killer (jeśli dobrze mówię) - walisz raz w bossa i pada. Pamiętam kiedyś sam korzystałem z czego takiego lecz na dawnych serwerach 2k10 . Jest możliwość iż takie bocik jest dostępny? ;)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Nie no ziomek chodzi o to , że na serwerze którym gram ludzie gadają , że na takich botach latają tzn ziomki w gildii

Ciekaw jestem czy jest to możliwe jeszcze na dzisiejszym metku (privy)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Nie no ziomek chodzi o to , że na serwerze którym gram ludzie gadają , że na takich botach latają tzn ziomki w gildii

Na dzisiejszym metku to raczej jest nie możliwe.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Zapewne cię w uja robią mordeczko nie Polecam ci pobierać gówna bo możesz stracić all co masz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie istnieje 100%. Hit killer polegał na tym, że po walnięciu w mobka on wylatywał jakby za mape i ded. Teraz jest to zablokowane. Wszstkie hit killery w necie to wirusy.

brak

Opublikowano

istnije kiedys widzialem live na you tobe jak koles wchodzil serwr po serwe3ze cos tam robil i hital wszyskich 1 machnieciem mase hp a chyba 10 serwow obszedl filmik nie dawno nazywal sie hack fan ale zostal skasowany bo watpie zeby mial prawa gm na tych serwerach gdzie by mogl to wykonac 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...