Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam os do grupowego zbierania pz 07.04

kamilek6323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie jest to surowo zakazane ze strony Riot'u i jeśli się to monotonnie powtarza (open mid), to po 5-6 grach dostaje się instant bana, więc nie wiem czy warto ryzykować dla tych kilkunastu więcej IP'kow. 

+ Spójrz to ze strony przeciwników, jeśli robisz open mida to taka gra jest bez sensu. Po co marnować czas przeciwnika, który chciał sobie fajnie pograć a tu lipa open mid i report leci. Ja osobiście się wkurzam na takie osoby i nie polecam.

Poza tym nie wiem czy chciałbym grać z kolegą z brązu z win ratio 27% xD

Opublikowano

Kiedyś rzeczywiście były grupowe chaty na ogół dostępne.

Teraz wiem, że możesz szukać na forach tego typu.

Tworzyć otwarte gry (jeśli się jeszcze da)

Napisać post na fanpage'ach jakichś kanałów youtube'owych typu bronzowe, klinika, streamerow

__

+ możesz na upartego chodzić po publicznych dużych serwerach Teamspeak w poszukiwaniu ekipki do gry w lige legend

Opublikowano

Ogólnie jest to surowo zakazane ze strony Riot'u i jeśli się to monotonnie powtarza (open mid), to po 5-6 grach dostaje się instant bana, więc nie wiem czy warto ryzykować dla tych kilkunastu więcej IP'kow. 

+ Spójrz to ze strony przeciwników, jeśli robisz open mida to taka gra jest bez sensu. Po co marnować czas przeciwnika, który chciał sobie fajnie pograć a tu lipa open mid i report leci. Ja osobiście się wkurzam na takie osoby i nie polecam.

Poza tym nie wiem czy chciałbym grać z kolegą z brązu z win ratio 27% xD

Jaki ban typie? Była gdzieś odpowiedź Rito na ten temat, jeżeli cały team się zgadza na "open" wtedy nie ma za to żadnej kary, natomiast jeśli przynajmniej 1 osoba z teamu się na to nie zgodzi i zreportuje Was za to, wtedy możesz dostać bana...

Opublikowano

Ludzie będą szukali na H2P (Facebook), League of Legends players Polska i innych grupach do gry na weekend z IP.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Anszej69PL- EUNE/ PuZix3-EUW

W tamtym roku grałem tak i żadnego bana ani ostrzeżenia nie dostałem ...

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...