Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu Ten Sam Problem Z Ca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka dni temu napisałem temat gdyż nie mogłem pobrać najnowszego patcha do CA jednakze ściągnałem nowego CA zainstalowałem i działało. Jednakże dziś znowu wyskoczył mi jakiś bład i nie mogłem odpalić CA. Znowu pobrałem nową wersje gry ale przy instalacji staje mi po prostu na jednym z plików i wyskakuje że nie da się gry zainstalować.Nie mam pojęcia co zrobić, bardzo bym prosił o pomoc

Opublikowano

Po prostu w injectorze wyskakuje mi błąd że nie można uruchomić CA. Próbowałem jak na razie zrobić reinstal,wyłączyć antywira, ściągnąc od nowa gre (przez to nie moge nawet zainsalować) no i w końcu próbowałem formatować dysk D: ale to też nic nie dało. Czy np. reinstal windowsa coś tu pomoże?

Opublikowano

wiesz reinstal Windowsa jest dobry na wszystko ;D ale podczas instalacji Ci się coś pokazuje ?

Tak ten sam błąd co przy instalacji samego patcha

Opublikowano

Mam Zla Wiadomosc Milosnicy CA .... :D >.. CA Zostalo Wyloczone i nie wiadomo kiedy wloczone Moi koledzy nie umia odpalic a jest ih z 30 i nikomu sie nie wlacza wyskakuje blad tak samo mi ... i hyba wylaczyli :D KONIEC CA :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niektorym dziala niektorym nie.Ale pasztet nie sie propagandy bo bedzie dzialac ale nie wiadomo kiedy. Moze jutro moze za kilka dni lub tydzien

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...