Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy, sprawa dotyczy gówna psc i g2a

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcąc zapłacić za coś z g2a przez psc-bezpośrednio z mojego konta pojawia się taka informacja:   nietety płatność nie mogła zostać zrealizowana. Cyfrowy portfel Skrill może być powiązany z tylko jednym kontem my paysafecard. Dlatego też nie jest możliwe korzystanie z różnych kont my paysafecard. Więcej informacji o doładowaniach cyfrowego portfela Skrill przy pomocy my paysafecard można znaleźć tutaj.

I nic nie mogę zrobić, a kiedyś płaciłem normalnie przez te konto psc co teraz jest problem i normalnie dzialało, nigdy z innego konta psc nie korzystałem, 

Opublikowano

Witam

Chcąc zapłacić za coś z g2a przez psc-bezpośrednio z mojego konta pojawia się taka informacja:   nietety płatność nie mogła zostać zrealizowana. Cyfrowy portfel Skrill może być powiązany z tylko jednym kontem my paysafecard. Dlatego też nie jest możliwe korzystanie z różnych kont my paysafecard. Więcej informacji o doładowaniach cyfrowego portfela Skrill przy pomocy my paysafecard można znaleźć tutaj.

I nic nie mogę zrobić, a kiedyś płaciłem normalnie przez te konto psc co teraz jest problem i normalnie dzialało, nigdy z innego konta psc nie korzystałem, 

mi też na stronie typu opskins lub przez g2a nie działa psc ;s 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...