Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby która nauczy mnie grać

Byl3th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, poszukuje osoby która nauczy mnie grać na wszystkich liniach, najlepiej osoba posiadająca dywizje platyny lub wyżej. PW uzgodnimy szczegóły.

Osoby dorosłe, a nie boostowane dzieci.

Opublikowano

Po 1 - Trochę kultury do każdego typu graczy ( nie każdy rozumie tą gre ) więc proszę nie wyzywać od boostowanych dzeci. (Jeśli chciałbyś wiedzieć, to są nawet 14 latkowie, którzy grają na poziomie diamentu)

Co do twojej prośby

Nie wiem, czy nie rozumiesz, czy jak, ale nie nauczysz się grać na liniach dzięki graniu z inną osobą, która od czasu do czasu Ci coś powie co powinieneś robić, bo i tak będziesz to robić źle z powodu iż pewnie takiej rzeczy nie widziałeś wcześniej. Polecam znaleźć kolegę, który gra na wyższym elo i po prostu wpaść do niego kiedy gra rankingowe. Obserwując jak gra możesz zadawać pytania typu (czemu grasz pod wieża, czemu masz takie spelle nie inne, czemu się boisz atakować). Taki kolega powinien Cię nauczyć trochę rzeczy, a dalej to już polecam oglądać poradniki na YT, gdzie jest potwierdzona jego skuteczność. Poradniki takie powinny pokazywać pozycjonowanie, czy grac push/def, pomagać innym liniom, grać pod jednego z sojuszników, gdzie rozstawiać wardy i kiedy. 

Według mnie nie da się nauczyć grając z kimś nawet jeśli ta osoba do Ciebie mówi na teamspeaku.

Opublikowano

Osoby dorosłe, a nie boostowane dzieci.

nie jeden 12 letni dzieciak juz cie pewnie zaoral, ale w ogole z takim podejsciem nie sadze by znalazl sie ktos chetny ci pomóc, troche pokory

Opublikowano

Na pewno nic za darmo :c Osoba która nauczy cię grać na wszystkich liniach. Coś mi się wydaje że będzie ciebie to troszkę kosztować :> Przynajmniej korzystając z coachingu up ^^ a prywatnie to nie wiem.

Opublikowano

Co do kultury o boostowanych dzieciach, nie wiem czy sobie zdajecie sprawę z tego ze napisałem wyraźnie boostowane dzieci, czyli nie chce by mnie uczył ktoś kto poprostu nic nie umie lub umie tyle co ja. Druga sprawa dlaczego osoby dorosłe, ponieważ łatwiej się dogadać i tu też nawiązanie do następnego zdania. "Na pewno nic za darmo :c Osoba która nauczy cię grać na wszystkich liniach. Coś mi się wydaje że będzie ciebie to troszkę kosztować :> Przynajmniej korzystając z coachingu up %5E%5E.png a prywatnie to nie wiem" po to tez napisałem dorosła, mówiłem szczegóły na pw a to chyba znaczy ze idzie się dogadać w wielu kwestiach.

Opublikowano

No, teoretycznie to każdy z nas mógłby cie nauczyć co i jak, jak chcesz znaleźć osobę do nauki to najlepiej gdyby to był jakiś streamer, np taki nerva który podczas strumyków mówi co i jak, a także podpowiada w jaki sposób postępować. Równie dobrze możesz skorzystać z trybu sandboxowego w lolu i tam się poduczyć jakiś trików. Albo poczytać poradniki na necie na ten temat to już lepsza opcja, w końcu każdy gracz pro lub też nie, uczył się na swoich błędach i na tej podstawie wybił się z swojej dywizji.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Od tego jest coaching na roznych smiesznych stronkach lub szukasz osoby ktorej gameplay Ci sie podoba i prosisz go o tipy, po prostu swoj wzorzec. Ja osobiscie pomagam i pomagalem wielu wielu osobom w wiekszym lub mniejszym stopniu ale jest to zmudna robota i sam twierdze, ze najlepiej sie nauczyc wszystkiego sam, nigdy nie ogladalem do zadnej gry poradnikow a w kazdej gierce dochodze wysoko w rankingu jak juz gram.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czołem, dorzucę swoje trzy grosze. Otóż, nie jestem w platynie, ale mam za dużo wolnego czasu i z miłą chęcią mogłabym przekazać Ci podstawową wiedzę, do tego byś sam w przyszłości poradził sobie sam. Możesz skontaktować się ze mną poprzez prywatną wiadomość na forum bądź telegram.

Opublikowano

(Jeśli chciałbyś wiedzieć, to są nawet 14 latkowie, którzy grają na poziomie diamentu)

Jeśli chciałbyś wiedzieć, to od czasu usunięcia elo na rankedach łatwiej wbić diament 14 latkowi niż dorosłej osobie. I każdy kto ma choć trochę oleju w głowie to wie. Więc diament to gówno, tak jak cała reszta rankedów.

Losowe gry z losowym wynikiem na każdym poziomie w tej śmiesznej grze xDD

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeżeli masz czas i chce ci się grać zapraszam chętnie poducze, moja ranga to Diament 3 na wescie lecz posiadam też konta na eune więc chętnie mogę poduczyć :) Lecz msuisz posidać czas :p

1.png

Opublikowano

hehehe

autorze znam dziewczyne co jest w top 50 osob w Polsce napewno , jezdzi na rozne konkursy a ma 17 lat dopiero , tak samo znam ludzi co maja blisko 30 i gowno umieja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...