Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTuberzy otwierający skrzynki w CS:GO

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego youtuberzy udają że mają na koncie np $2500 euro i tak sobie otwierają skrzynki.

Chodzi mi o to że oni dostają np 1000euro i nie mogą ich wypłacić, i jeszcze " słuchajcie mam nadzieję że wyjdę na plus "

I jak typ przejebie te 1000euro to się wcale nie stresuje tylko mówi dzięki za oglądanie, no cóż, może następnym razem się uda, i tyle.

Albo ktoś na ruletce ma na przykład 1000euro, mówi że postara się zrobić dragon lore, i wbija za 1000euro załóżmy.

Nikt normalny by nie wbijał za 1000euro tak sobie. I to nie tylko jeden youtuber ale kilka.

Beka jak typ mówi, " HARDKOROWE BETY tylko u mnie jak typ nic nie przejebał "

Prawda jest taka że taki koleś dostaje skiny jakieś załóżmy kosę, a na ruletce wbija za 1000euro i nic go to nie rusza że przegrał 1000 nie prawdziwe euro.

Przecież oni dostają 1000euro których nie można wypłacić, jeszcze mówi, słuchajcie, mam na koncie 1500euro wypłacam sobie koskę i kończę z tym, a najlepsze jest to, że nie pokazuje jak ją wypłaca i w dodatku nie ma jej w swoim ekwipunku.

Wiem, trochę źle napisałem ale mam nadzieję że zrozumiecie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ruletki to odcinki sponsorowane.

A jeśli ktoś ma pieniądze to otwarcie kilku (kilkunastu) skrzynek nie robi problemu ;)

Opublikowano

Taki youtuber dostaje oddzielny hajs na konto bankowe, a resztę co dostanie od strony na swoje konto by otworzyć to  rozdaje by zachęcić ludzi by tam zagrali.. Bo zobaczą że mu fajne skiny lecą bo liczmy że może mieć podkręcony licznik i co drugi janusz wejdzie i wpłaci jakiś hajs i mu nic nie poleci..

Wszystko zależy jak się ugadają ;>

76561198375594763.png

Opublikowano

Kazda strona tego typu tak oszukuje dla tego lapkuje w dol za takie gowno reklamy ktore maja zachecic to wydymania odbiorcow!

Opublikowano

żeby zachęcić dzieci do wydawania hajsu rodziców na skiny, lol, patrzą jak idol wygrywa coś to próbują tego mając 20$ i potem zdziwienie, że wygrali skiny za 5$ xD

tacy youtuberzy jak izak w piź*zie mają widzów, ważne, że gruby hajs od drakemoona jest na koncie (#mcskillet75k$zaodcinek)

za 5/10 lat w top100 najbogatszych ludzi świata forbesa zobaczymy jakiegoś ziomka od internetowego hazardu z cs'a

tenor.gif

Opublikowano

Dla tzw ,,Youtuberow" liczy się tylko i wyłącznie kasa. Próbują zmanipulować swoich widzów, czyli 12-latków którzy wierzą im na każde słowo, że odcinki z ruletek itp są wiarygodne. A jak dojdzie do tego że strona którą zareklamował zacznie scamować jego widzów to zrobi filmik, że ,,Wielkie sory, slabo wyszlo, zrobie wam giwalejka wzamian, nastepnym razem bede sprawdzal te stronki i zostawcie lapke w gore zeby docenic moja prace".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...