Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Pytania o mobilny token

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak już kiedyś pisałem, nie mogę użyć swojego numeru telefonu do drugiego konta ze względu,że na pierwszym dostałem bana. I teraz pytanie, bo chce podać numer innej,zaufanej osoby tymczasowo. Czy jeżeli raz dodam ten token i będe miał autologowanie na kompie przy starcie windowsa + to samo na swoim fonie (innymi słowy nie będe się logował za każdym razem), to ta osoba nie będzie dostawać żadnych smsów? Raz tylko teraz do założenia? I czy ten sms od nich jest darmowy?

Opublikowano

Na telefonie masz tak czy siak automatyczne stałe zalogowanie. Co do logowania na PC, to wystarczy token generowany przez aplikacje steam na telefonie, nie przez SMS. Weryfikacja numeru telefonu do konta steam jest jednorazowa, więc później nie przychodzą Ci żadne SMS. No chyba, że "zaufana osoba" chcę pozbawić Ciebie konta, to wtedy może mu się to udać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...