Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Brak numeru telefonu

Platoniczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,

Przychodzę dzisiaj z otóż takim problemem ,iż zapomniałem jaki numer telefonu używałem do mojego konta steam ,prawdopodobnie nie mam już tej karty(numeru) i moje pytanie brzmi czy jest szansa ,że jak napiszę do supportu steam'a to oni mi ten numer usuną ,jeśli tak to jakie dane potrzebuję?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Twój numer powinien być gdzieś tam steam ustawienia. Powinni na lajcie usunąć zwlsszcza jak masz ten kod przywracania co pokazuje się na początku

Opublikowano

Twój numer powinien być gdzieś tam steam ustawienia. Powinni na lajcie usunąć zwlsszcza jak masz ten kod przywracania co pokazuje się na początku

Własnie chodzi o to ,że to konto sobie dzisiaj przypomniałem przypadkiem i nie mam nic ,a jakiś numer był wpisany;/

Opublikowano

Własnie chodzi o to ,że to konto sobie dzisiaj przypomniałem przypadkiem i nie mam nic ,a jakiś numer był wpisany;/

Też miałem ten problem jak piszesz do supportu to masz rubrykę by wpisać jaki numer telefonu był czyli musisz podać cały numer telefonu, email, i np dowody wpłaty psc itd ;)

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...