Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania od początkującego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hunter: Dobra postac na start, najlepszy do robienia misji i expienia

Do pvp wg mnie najlepszy Rogue:)

Healerami nie gardzą, lecz tanki bardziej potrzebne na sunwellu jak widziałem ;p

Wniosek: Hunter najlepszy do pvp, rogue pvp,mage 50%50%,DK nie gralem nie moje gusta, Warlock tez spk do expa pvp spoko jest,Warrior wg mnie 60% tank 40% dps

Opublikowano

Witaj.

Każda postać jest dobra czy to dla początkujących czy nie, podczas expienia postaci automatycznie się jej uczysz także wybór należy do Ciebie jakie postacie preferujesz czy dystansowe czy walke wręcz i graj nią :)

Tak samo tyczy się dodatku hmm poszukaj na google jaki dodatek co ma, czym się różni itd https://mmorpg.org.pl/forum/topic/91583-jak-zacz%C4%85%C4%87-gra%C4%87-w-wowa-poradnik-dla-nowych/ np tutaj masz 5 sek szukania na google :)

Pozdro

Specjalista
Opublikowano

@Galnik jeżeli się nie znasz to się nie wypowiadaj, akurat na wotlk'u nie które klasy są trudniejsze od innych. Stanowczo huner ma ułatwione życie, prot paladyn(dla gracza który zna grę), prot warek(maszyna pod aoe jeżeli ktoś zna grę). Im wyższy dodatek tym łatwiejsza gra, ale hunter i tak zostaje zawsze najłatwiejszą klasą na start gdyż przez cały etap expienia towarzyszy nam pet który tankuje każdego moba a my tylko sobie do niego strzelamy :)

giphy.gif

Opublikowano

@bizo97

A co to za różnica czy jakaś postać jest trudniejsza od innej ? Dajmy na to że będzie grał tym palkiem na tym sunwellu i co? Zanim chłopak wbije lvl (x1) to sobie ogarnie skile itp. Wiadomo że potem trzeba będzie szukać buildów rotacji itd pod ten dodatek, teraz większość ludzi tak robi, jest tyle tego że żadna klasa nie stanowi wyzwania raczej :) No chyba że jest sie nie ogarem i sądzi że taki palek czy warek nie jest dla mnie bo jestem za głupi... Niech se zagra kim mu sie żywnie podoba i tyle.

Specjalista
Opublikowano

Balans w wowie to mit nie wciskaj mi kitu, hunter jest najłatwiejszą postacią przynajmniej do wylevelowania i poznania mechanik gry :)

btw Paladyn i trudność :)

giphy.gif

Opublikowano

Każdy dps jest dobry dla początkującego gracza. Zaczynając gre healem/tankiem łatwo by nie było.

Ja polecam ci na początek paladyna/warriora.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

witam, chciałem spróbować jeszcze  raz i mam jeszcze pare pytań mianowicie jaki priv teraz polecacie ?

jakieś addony dla początkującego 

i jaka klasa pod pve ?

Edytowane przez lukaskspit
  • Aive zmienił(a) tytuł na Pytania od początkującego