Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie SMów i bryłek na Lanerisie

czaras73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż dwa dni temu na lanerisie s2 rework  pojawił się pewien ziomek...który wystawił około 50tys bryłek na shopku w stackach po 500k i o cenie 1yang ....pare godzin później pojawiły się sklepiki pełne kuponów sm...nie wydaje mi się by ktoś normalny władował tyle kasy w is bądź wystawił bryłki za darmo...wiecie może jak kopiowac itemy ?

Opublikowano

Jeśli ktoś wie o tym na pewno nie przyzna się bo chce mieć korzyści. Gdyby to wyszło do większej ilości osób to gospodarka serwera przestała by istnieć.

Opublikowano

To laneris to pewne ze albo shopy zbugowane albo znów działa to samo co na pop edycji aż zaraz zobacze :)

Opublikowano

Na wszystkich serwerach Surka była pewna luka na stronie o której wiedziało parę osób ;)

To nie Luka strony :)

Pozdrawiam i Znalazłem fajnego Buga " Zgłoszę go Administracji "

@SUREK wypowiesz się na ten temat ?

Opublikowano

Przecież tam był/jest bug na kopiowanie itemow :)

Myślałem że to już padło ale najwidoczniej surek zataił sprawe heh

Dziwne że krul s4bal o tym nie nagrał ale niedługo wjeżdża nelios więc jeden c**j czy padnie teraz czy za 2 tygodnie

Opublikowano

Dziwne że krul s4bal o tym nie nagrał ale niedługo wjeżdża nelios więc jeden c**j czy padnie teraz czy za 2 tygodnie

Sab4al mówi ze pierdoli te kotlety , hahahaa Jeba@ Lamusa :)

Opublikowano

Sab4al mówi ze pierdoli te kotlety , hahahaa Jeba@ Lamusa :)

MPCforum czyta mpc zaraz coś nagra.

Opublikowano

Wczoraj również się z tym spotkałem. Zapoda ktoś na pw jak to robić ?

bug jest  :) kto chce na pw podam.

Odpisz pw jak możesz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak się kończy wprowadzanie nieprzemyślanych zmian typu pierdyliard itemków w stacku, zniesienie limitu yang itd, potem wychodzą takie smaczki, a że serwery od Surka są robione na zasadzie :

>Weź pliki serwera który upadł

>Zmień mapy,wyglądy mobów,broni [nie zawsze bo niekiedy nawet tego się im nie chce]

>Zmień interface clienta

>Odpal rework v2137 na tych samych niepołatanych plikach 

żeby nie było że jestem jakimś frajerem i rzucam słowa na wiatr, weźmy sobie pod lupę takiego Neliosa

Jak do @Lajktm nic nie mam to robienie serwera na bazie plików Surka to czyste samobójstwo wszedłem na forum i pomijając to że serwer zaczyna umierać na shoutboxie można znaleźć takie smaczki :

(dzisiaj, 07:35)

Ktoś w ogóle balansował bosów? xD Nieb.Śmierć ma regen z dupy xD

niezlyrzufik (dzisiaj, 12:28)

lepiej niech ktoś mi wytłumaczy ze zniklo mi 44k sm z konta ktore skupowalem od poczatku gry XDD

Agivex (dzisiaj, 12:34)

TYLKO Ty bugowales a ja nic..

a potem dziwota że serwery stoją faktycznie miesiąc (chyba nikt nie liczy czasu stania serwera kiedy gra na nim 20-50 osób bo to jakiś żart imho)

Nie wiem co jest trudnego w zmianie ilości yang na serwerze, tak żeby nie było konieczne znoszenie limitu 2kkk yang wiadomo trzeba mieć IQ wyższe od lewego buta Tigera Bonzo i chwilę nad tym posiedzieć ale masz pewność że nie będzie żadnego buga, każdy kto kiedykolwiek analizował kod źródłowy metina wie jak jest napisany i chyba nie muszę tego komentować

@topic

nie wiem nic o tym bugu ale sam z ciekawością poznałbym szczegóły ale taka prawda że na każdym serwerze na plikach Surka, bądź na którym jest właścicielem są takie smaczki i wychodzą prędzej czy później po czym serwer pada i po miesiącu pojawia się to samo tylko że z inną nazwą

Opublikowano

Tak się kończy wprowadzanie nieprzemyślanych zmian typu pierdyliard itemków w stacku, zniesienie limitu yang itd, potem wychodzą takie smaczki, a że serwery od Surka są robione na zasadzie :

>Weź pliki serwera który upadł

>Zmień mapy,wyglądy mobów,broni [nie zawsze bo niekiedy nawet tego się im nie chce]

>Zmień interface clienta

>Odpal rework v2137 na tych samych niepołatanych plikach 

żeby nie było że jestem jakimś frajerem i rzucam słowa na wiatr, weźmy sobie pod lupę takiego Neliosa

Jak do @Lajktm nic nie mam to robienie serwera na bazie plików Surka to czyste samobójstwo wszedłem na forum i pomijając to że serwer zaczyna umierać na shoutboxie można znaleźć takie smaczki :

(dzisiaj, 07:35)

Ktoś w ogóle balansował bosów? xD Nieb.Śmierć ma regen z dupy xD

niezlyrzufik (dzisiaj, 12:28)

lepiej niech ktoś mi wytłumaczy ze zniklo mi 44k sm z konta ktore skupowalem od poczatku gry XDD

Agivex (dzisiaj, 12:34)

TYLKO Ty bugowales a ja nic..

a potem dziwota że serwery stoją faktycznie miesiąc (chyba nikt nie liczy czasu stania serwera kiedy gra na nim 20-50 osób bo to jakiś żart imho)

Nie wiem co jest trudnego w zmianie ilości yang na serwerze, tak żeby nie było konieczne znoszenie limitu 2kkk yang wiadomo trzeba mieć IQ wyższe od lewego buta Tigera Bonzo i chwilę nad tym posiedzieć ale masz pewność że nie będzie żadnego buga, każdy kto kiedykolwiek analizował kod źródłowy metina wie jak jest napisany i chyba nie muszę tego komentować

@topic

nie wiem nic o tym bugu ale sam z ciekawością poznałbym szczegóły ale taka prawda że na każdym serwerze na plikach Surka, bądź na którym jest właścicielem są takie smaczki i wychodzą prędzej czy później po czym serwer pada i po miesiącu pojawia się to samo tylko że z inną nazwą

To o niebieskiej śmierci na sb pisałem ja.

Do misji podchodziłem 3 razy, bo po prostu mi się nie udawało jej ubić.

Balans tutaj leży i kwiczy. Nudne farmienie szkat, gdzie kolekcjoner ma przyjąć 10 a po oddaniu 30 nadal mi brakowało 2 do wykończenia misji.

Tak samo inne misje. 8 metinów próżności do ubicia, niby easy. Ale nigdzie nie ma info gdzie go spotkać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...