Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Misje, Vpc, 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy na dedykach zwykle twórcy wgrywają misje ? Tzn. takie jak na PL zdobądź to i tamto czy tylko exp ? Skąd wziąć takie misje żeby ludzie grający na dedyku mieli co robić a nie ciągle expić.

2. Przy stawianiu dedyka pliki serwerowe (Rain'a rozszerzenie .vhd, emulator Microsoft vpc) nadal istnieje limit do wielkości plików ? Tzn. pliki rosną do 11 gb po czym wyskakują błędy i bazę danych trzeba przerzucać na czyste pliki.

3. Czy w jakiś sposób można ustawić przydział ram dla plików więcej ? M. vpc ma tylko 2815 mb( Tak pokazuje u mnie przy 4gb ram) natomiast w virtual boxie + pliki Sui'ego tylko 1500mb. Jak ustawić wykorzystywanie 8gb ram.

4. Czy rozrastanie się plików w M. VPC można kontrolować ? Np. czy jest skrypt który automatycznie usuwa nieużywane konta przez ileś dni oraz itemki na tym koncie? Czy taka operacja pozwoli na "odchudzenie" plików serwerowych

Pytania trochę dziwne ale odpowiedzi bardzo mi potrzebne. Miałem jeszcze kilka pytań ale zapomniałem jak coś to dopiszę. Z góry thx za pomoc.

238626.jpg]
Opublikowano

1. Heheheheheheehehhe, nieeeeeeeeeeee, marzenia ....

2. Takk, ale na tych plikach się nie stawia dedyka ....

3. Dedyka się nie stawia na plikach raina, lub Sui'ego, tylko swoich, był taki temat o stawianiu dedyka

4. Zajebisty serwer, na którym GA usuwa konta i itemy, aż chce się grać ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...