Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwint - Wiedźmińska karcianka, pytanie o reset.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ktoś z was kto gra w Gwinta, wie coś może na temat resetu do otwartej bety?

To co znalazłem to kilka miesięcy temu Redzi pisali o tym że będzie reset, teraz w FAQ czytam że nie wiadomo.

Do tego kiedy prawdopodobnie wejdzie już otwarta wersja?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Sam gram wieczorami i z tego co mi wiadomo to mówili ze na wiosne, pewnie w tym miesiącu bo skoro juz beta na PS4 jest dostępna to raczej nie maja na co czekać.

1388363882-U262029.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reset będzie prawdopodobnie pod koniec tego miesiąca, bo wtedy przewiduje się, że wyjdzie otwarta beta. Redzi mówili, że będzie reset na otwartą betę, ale później nie przewidują. Ponadto gracze dostaną odpowiednie bonifikaty za poziom zdobyty przed resetem i range na ladderze. Z tego co pamiętam to jest to spora ilość beczek. Ja mam chyba 39 lvl i 10 albo 11 range i dostanę z tego co pamiętam koło 30 beczek na start co moim zdaniem jest super sprawą.

Opublikowano

Reset będzie prawdopodobnie pod koniec tego miesiąca, bo wtedy przewiduje się, że wyjdzie otwarta beta. Redzi mówili, że będzie reset na otwartą betę, ale później nie przewidują. Ponadto gracze dostaną odpowiednie bonifikaty za poziom zdobyty przed resetem i range na ladderze. Z tego co pamiętam to jest to spora ilość beczek. Ja mam chyba 39 lvl i 10 albo 11 range i dostanę z tego co pamiętam koło 30 beczek na start co moim zdaniem jest super sprawą.

Wiadomo czy to bedzie jedyny reset? Czy po otwartej becie, przy przejściu do pełnej wersji bedzie kolejny? 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Wiadomo czy to bedzie jedyny reset? Czy po otwartej becie, przy przejściu do pełnej wersji bedzie kolejny? 

Nie planują już więcej resetów. Ten w założeniu ma być jedyny, pewnie musiała by się wydarzyć jakaś duża rzecz żeby zmienili zdanie.

Opublikowano

Nie planują już więcej resetów. Ten w założeniu ma być jedyny, pewnie musiała by się wydarzyć jakaś duża rzecz żeby zmienili zdanie.

Czyli już nie napinam się o dzienne bonusy, skończę sezon z 12 rangą minimum, jeśli nie wbiję 15.

Edit: Ranga 15 wpadła, nowy sezon zaczynamy z max bonusem :D

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...