Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zahostuję dobry projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Poszukuję kompetentnej osoby której będę mógł zahostować serwer Minecrafta lub innej gry, oferuję 3GB RAM, 1 rdzeń Xeon i dysk SSD, nielimitowane łącze.

Słowo "kompetentnej" jest tutaj kluczowe, jeżeli nie masz nic ciekawego do zaoferowania to nawet nie marnuj mojego i swojego czasu, kontakt na PW, a następnie Discord.

Co oczekuję w zamian?

- iq > 70

- Graczy

- Nie marnowania mojego czasu

- Jak serwer coś zarobi to zadowoliłbym się z paru $, kokosów nie chcę, mam wolne miejsce na maszynie i tyle.

Jeżeli jesteś kolejnym dzieckiem, które marnuję mój czas i po tygodniu rezygnuję z projektu - Wyjdź.

Pomocnik
Opublikowano

Nadal aktualne. :) Dopiero przed chwilką ktoś z moderatorów łaskawie zaakceptował temat. :>

Opublikowano

3500MB pamięci RAM

Mmm, 50 graczy? jakies +/- 100+mb na gracza, z dobrymi pluginami.

Max jakies 10-15 pluginow na taki serwerek, gdzie max 40 graczy pewnie udzwiginie jezeli nie wkurzycie psuedo hackerow, ktorzy beda botowali serwerek lub crashowali

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Pomocnik
Opublikowano

3500MB pamięci RAM

Max jakies 10-15 pluginow na taki serwerek, gdzie max 40 graczy pewnie udzwiginie jezeli nie wkurzycie psuedo hackerow, ktorzy beda botowali serwerek lub crashowali

O zabezpieczenia to ty się nie martw, a wydajność? Jak napisałem 50 osób to jest maksimum i taka wartość jest realna przy dobrej konfiguracji i silniku, ja sam z chęcią pomogę w kwestii wydajności, RAMU w rzeczywistości jest więcej, ale ciut muszę zostawić na system i parę innych lekkich usług. Jak przeprowadzałem stress-testy to 50 graczy jest optymalne przy dobrej konfiguracji, 60 też da radę ale to przy lekkim projekcie. 70 graczy próbowałem i było w miarę OK, ale ostro SWAPowało - na plus zaznaczę że jest to mało odczuwalne przy SSD, który ma czas dostępu minimalnie większy od RAMu.

Opublikowano

3500MB pamięci RAM

Ta, od razu 300MB ramu na gracza.

Weźcie skończcie p******** takie bzdury, bo potem osoby myślą, że VPS za 60 złotych na OVH pociągnie max 50 typa i panikują -.-.

Nigdy w życiu nie robiłeś nawet testów, a gadasz głupoty.

@topic

Polecam Pana jak najbardziej, zna się na rzeczy i wie co robi.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 3 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Odezwij sie na gg, jakos sie dogadamu

Gg: 50475490

To tak nie działa... Ty się odzywasz, a ja ewentualnie jak mi projekt odpowiada odpisuję. :)

Aktualizacja tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...