Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków na Metin2.pl

owenowski14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie , szukam coś działającego na Metin2PL , zalezy mi w szczególności na mobberze i na speedhacku . Kamermod wywala przez gameguarda po 15 sekundach spędzonych w grze , ktoś coś? Oczywiście chodzi mi o darmowe rzeczy.. 

Opublikowano

Jak w temacie , szukam coś działającego na Metin2PL , zalezy mi w szczególności na mobberze i na speedhacku . Kamermod wywala przez gameguarda po 15 sekundach spędzonych w grze , ktoś coś? Oczywiście chodzi mi o darmowe rzeczy.. 

Sprobuj uruchomic rozwiazywanie problemow na metin2launcher od kamer moda i wtedy powinno zadzialac. bynajmniej u mnie tak dziala i nie wywala ;)

Opublikowano

Można na pl dostać bana na ip? albo czy jeśli mam np konto 90 lvl, a bede sobie bocił na koncie wgl z innego emaila itd ale na tym samym kompie i IP to jest jakas mozliwosć ze dostane za powiązanie?o

Oczywiście bez handlowania z glowna postacia oglólnie 0 powiozania z glowna postacią podczas bocenia

Jeżeli pomogłem daj LIKE...

Jeżeli Nie to też taj LIKE...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi przez 7lat grania na haxach, nigdy nie dali na IP. Dostałem setki banów :D

Z darmowych haków będzie ciężko, tylko kamer mod. A z płatnych m2bob - 40zł - 40dni.

Jeśli będziesz grał botami na noob postaciach to nie dostaniesz na głównym koncie bana, chyba że będzie jakieś powiązanie np. wspólny mejl.

brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...