Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać IS-3?

Asior2244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam IS-3 ale nie wiem jak nim gra. Mam ulepszonego go już na maxa. Stosowałem wszystkie taktyki jakie znalazłem na internecie ale żadna mi się nie sprawdziła. A ja już bankrutuję z 2 milionów zrobiło mi się 200 tysięcy srebra po graniu IS-3, dlatego proszę o jakieś dobre porady.

Opublikowano

Granie IS-3 sprowadza się do sidescrapingu. Dolna płyta jest tak duża że cokolwiek byś nie robił to doświadczony gracz i tak się przebije. Dlatego nie wyjeżdżaj bokiem nigdy na przeciwnika z myślą strzelę szybko i się schowam. 

Opublikowano

Chyba coś mi nie pykło zagrałem właśnie 2 bitwy i trafiły mi się mapy z dużym miastem, robiłem sidescrapa ale i tak wszystko wchodziło jak chciało.

O i jeszcze takie pytanie, jakie jest najlepsze wyposażenie dla IS-3?

Sidescrap to badziewie ustawiłem się ISem-3 tak jak pokazywali na wszystkich filmach na youtube a T-10 przebijał sobie mnie jak chciał.

Opublikowano

W boczek Cię przebijał pod kątem 20 % ? Raczej to nie możliwe. Może za bardzo wystawiłeś tył czołgu pod za dużym kątem, na tyle duży że nie było rykoszetu.

Wyposażenie: Mechanizm dosyłający, stabilizator pionowy, ulepszona wentylacja.

Opublikowano

Wreszcie zadziałał sidescrap ale słabo bo zablokował 1/5 strzałów, niesamowite.

Ja się staram ustawić pod jak najmniejszym kątem do wroga.

Opublikowano

Dobra sidescrapa już ogarniam ale on nie działa w walkach typu 3 na 3 i czy jest jakiś sposób na dobrą walkę ISem-3 w grupie? I te japońskie czołgi to ciągle mnie przebijają jakbym się nie ustawił.

Opublikowano

Dobra już skończyłem grać ISem-3, uzbierałem PD na T-10. Teraz tylko 3 miliony hajsu :( I czy opłaca się sprzedać ISa-3 za prawie 2 miliony?

Opublikowano

Dobra już skończyłem grać ISem-3, uzbierałem PD na T-10. Teraz tylko 3 miliony hajsu :( I czy opłaca się sprzedać ISa-3 za prawie 2 miliony?

Nigdyyyyyyy.

Takie czołgi jak IS-3 zostawia się na twierdze i różne eventy.

Opublikowano

z tego co mi wiadomo jak się kątujemy isem-3 to prostujemy boczne płyty dla przeciwnika :) ... Nigdy nie testowałem tego ale jak to wygląda od strony dla IS-3 jak kątujemy się tyłem o budynek?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nigdyyyyyyy.

Takie czołgi jak IS-3 zostawia się na twierdze i różne eventy.

Ja w twierdzy nie jestem (nie ogarniam tego), a z eventami jeszcze się nie spotkałem we Wocie.

Opublikowano

Tak sprzedaj IS-3, pograj jakieś 40 bitew na T-10 i w końcu też sprzedasz T-10 bo braknie ci kasy.

Nie oceniam Cię czy masz konto premium, ale nawet z nim na tierze 9 nie zarobisz. A patrząc że źle ci się gra IS-3, to nie wróżę dobrych wyników na T-10.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rób to co się robi na wyższych poziomach czyli oczywiście standardowy Sidescrap, nie pokazuj dolnej płyty, próbuj grać na wieżę, Chyba standard.

Nie sprzedawaj IS-3, bardzo dobra VIII , przyda Ci się na twierdzach :)

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...