Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - pełna kolekcja kart

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki, może nie problem ale pytanie.Gdy zebrałem wszystkie karty na skellige, w novigradzie  i velen mam lekki problem, gdyż został jeszcze Lamber w Kaer Morhen i tak.. mój cudowny przewodnik po gwincie wskazuje, że mam jeszcze do pokonania jednego napotkanego gracza i jednego w Kaer Morhen. Czy właśnie ten ''napotkany'' gracz to Lambert?

Opublikowano

Proszę pana. Jeżeli pan sam nie sprawdzi to się nie dowie. Skąd możemy to wiedzieć? xD Jeżeli opcja dialogowa z grą w gwinta u Lamberta nie będzie wyszarzona, to znaczy, że z nim nie grałeś lub jeżeli w ogóle jej nie ma, to nie możesz już z nim zagrać. Taki przypadek też jest możliwy.

Opublikowano

Ale chodzi mi o to, że jeżeli nie znajde tego gracza bedzie zle. Ponieważ jeżeli Lambert to nie napotkany gracz to kiedy wyjade do Kaer Morhen mogę zawalić zadanie :/

Opublikowano

Moim zdaniem "napotkany gracz" to ktoś typu zwykła osoba, typu karczmarz itp

Jednak Lambert to dość znany typ, który lubi fraszki. Nie wiadomo, może treny też. Po prostu ważna postać.

Przynajmniej ja tak uważam. Tak naprawdę nie wiem, jak dokładnie działa ten przewodnik po gwincie.

Ale no, nadal- jak do niego nie pójdziesz to się nie dowiesz.

@Edit

No dawaj

Opublikowano

trudno, niczego chyba się wiecej nie dowiem.. muszę polatać po całym skellige XDD

@aresorek a propo, powiedzieć Ci fraszke?

@aresorek

arek, arek ty ch*ju xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...