Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rumuński serwer Potrzeba graczy

patryk12d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu?

serwer istnieje

Prezentacji nie ma xddddddd

Opublikowano

Pvp klepiesz się i tyle ja daję eq 2 pierwsze osoby dostaną itemy 2000000 na kryta i przeszywkę :)

PvP klepa itemy let's go możesz sb dac gm na stronce

Jak chcecie to wbijajcie jak nie to nie wasz wybór ja nie zmuszam aha i nic innego na tym serwie nie ma więc to cała prezka serwer miał wczoraj rework dajcie mu czas

Opublikowano

Pvp klepiesz się i tyle ja daję eq 2 pierwsze osoby dostaną itemy 2000000 na kryta i przeszywkę :)

PvP klepa itemy let's go możesz sb dac gm na stronce

Jak chcecie to wbijajcie jak nie to nie wasz wybór ja nie zmuszam aha i nic innego na tym serwie nie ma więc to cała prezka serwer miał wczoraj rework dajcie mu czas

Kurde, bardziej chaotycznego zdania nie widziałem.

Co to jest za sens, że wszyscy mają GM i mają pewnie dostęp do killa? :D

Opublikowano

Praktycznie all komendy zablokowane więc /kill nie działa ani /ban itp. nie wiesz to pytaj o takie rzeczy aha i jak wpiszesz /kill to będzie pisało this order does not exist a więc nie nie ma dostępu do kill

Opublikowano

mogę Ci spolszczyć to co jest na stronie więc patrz:

Ciebie interesuje "inregistrate"-Rejestracja, "Descarcare"-pobierz , i "Adagua GM"-Dodaj GM funkcja "modare iteme"-Eq z navi jest wyłączona bo nie ma navi...

ojć serwer dopiero co startował jeszcze nikogo nie ma

Opublikowano

Póki co tylko ja i 1 kolega jesteśmy stary admin wywalony z administracji (serwer przez niego upadł aż do 0 graczy). Ja staram się go reaktywować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...