Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer CS:GO polecacie założyć?

Gewein

Typ serwera  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera najchętniej gracie/jaki serwer polecacie założyć ?

• H&S
    • Deathrun
    • Surf
      0
    • Surf RPG
    • Retake
    • Jail Break
    • Bunnyhop
    • Deathmach
      0
    • CodMod
    • Minigames
      0
    • Inny (napisz w kometarzu)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, niedługo mam zamiar założyć serwer do cs'a. Jestem aktualnie na etapie wyboru odpowiedniego typu. Chce sprawdzić jaki typ cieszy się największą popularnością. Szukam inspiracji , że tak powiem. Zapraszam do głosowania w ankiecie i komentowania ;)

Opublikowano

Może Arena 1vs1 ? ;)

Też nad tym myślałem, ale trochę budżet ogranicza, a ponadto raczej mało kto się zainteresuje arenkami gdzie jest kilka osób online. A na początku raczej trudno o dużą i stała ilość graczy. 

Opublikowano

No w sumie racja, może deathmatch każdy na każdego ;) ?

Dm jest w ankiecie. A co byś proponował w sklepie vip na DM? Serwer musi się z czegoś utrzymywać :p

Opublikowano

Dm jest w ankiecie. A co byś proponował w sklepie vip na DM? Serwer musi się z czegoś utrzymywać :p

Składka adminów co miecha i już masz na utrzymianie.

Opublikowano

Składka adminów co miecha i już masz na utrzymianie.

Serwer mam zamiar opłacić na kilka miesięcy i po jakimś czasie wprowadzić jakiś sklepik premium. Nie chce tego opłacać w nieskończoność. Mam nadzieje, że po jakimś czasie z tych vip'ów etc. będzie na opłacanie serwera dalej. A co do składek administratorskich to różnie to bywa a i takich ludzi co chcą płacić raczej ciężko będzie znaleźć. No chyba, że ty chcesz nam pomóc ;)

Polecam zrobic jakis serwer ze skinami , przyciagnie to duzo osob

Dobry pomysł. Masz jeszcze jakieś pomysły na inne bajery ? ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sądzę, że jak zrobiłyś serwer Non Steam + Steam przyciągnie to wielu graczy, bo z polskich serwerów jakich szukałem, to tylko uwujka znalazłem. Nic innego. A co do trybu, to Arenki 1v1, 5na5, 3maps, only dd2, surf - te według mnie jest najwięcej a nawet GunGame, tam to dopiero jest graczy, tylko że mała ilość takich serwerów jest ;)

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...