Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unity 3d Patcher/Aktualizacja Gry/Game Launcher [TUT]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde szkoda że nagrałeś bez dźwięku...

nie no ^_^ jest dźwięk ale... używaj czasami Auda i zwiększ głośność z jego użyciem jeśli mówisz tak głośno

bo specjalnie dla ciebie musiałem i głośność w systemie i słuchawkach ustawić na 1% xDDDDDDDDDDD

nie używam Unity3D uważam to za straszny syf więc za bardzo wypowiedzieć się na temat filmu nie mogę...

wole Unreal-a

Pozatym staraj się nie pisać double postów...

prawdopodobnie zrobiłeś to konto tylko i wyłącznie po to aby wkleić te reklamę...

więc prawdopodobnie nawet nie przeczytasz tego posta ale wiedz jeśli kiedy kolwiek się to zdarzy iż przeczytasz

że na prawie każdym forum istnieje opcja o nazwie "edytuj" udostępniająca ci możliwość edytowania posta...

MPC Forum jest bardzo słabej jakości i bot sam nie sklei twojego posta w całość jeśli napiszesz dabla ;x...

w sumie tak samo jak na myślę że 90%+ forach... to nie jedyna rzecz której tutaj brakuje xDDD

a na tym forum niestety możesz dostać pkt. ostrzeżeń które prowadzą do fajniejszych aczigmentów ^_^

Opublikowano

Kurde szkoda że nagrałeś bez dźwięku...

nie no ^_^ jest dźwięk ale... używaj czasami Auda i zwiększ głośność z jego użyciem jeśli mówisz tak głośno

bo specjalnie dla ciebie musiałem i głośność w systemie i słuchawkach ustawić na 1% xDDDDDDDDDDD

nie używam Unity3D uważam to za straszny syf więc za bardzo wypowiedzieć się na temat filmu nie mogę...

wole Unreal-a

Pozatym staraj się nie pisać double postów...

prawdopodobnie zrobiłeś to konto tylko i wyłącznie po to aby wkleić te reklamę...

więc prawdopodobnie nawet nie przeczytasz tego posta ale wiedz jeśli kiedy kolwiek się to zdarzy iż przeczytasz

że na prawie każdym forum istnieje opcja o nazwie "edytuj" udostępniająca ci możliwość edytowania posta...

MPC Forum jest bardzo słabej jakości i bot sam nie sklei twojego posta w całość jeśli napiszesz dabla ;x...

w sumie tak samo jak na myślę że 90%+ forach... to nie jedyna rzecz której tutaj brakuje xDDD

a na tym forum niestety możesz dostać pkt. ostrzeżeń które prowadzą do fajniejszych aczigmentów ^_^

spoko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...