Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt gargantuicznie wielkich i darmowych sektorów na Twój serwer!

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podziwiam za chęci stworzenia czegoś takiego za free o.O!

...

Opublikowano

Wspiera Skript, już teraz możesz pisać własne, autorskie pluginy pod nasze sektory!

Wydaje mi się że chodzi o Skrypty nie pluginy ;p

Mega ja się nie mogę doczekać :D

ggg.gif

Opublikowano

O kuva, je tu jestem :P

Jakim cudem?

@AntyWarn

W końcu coś "damowego".

Może napiszesz jakiś wielki addon do skript, co ty na to?

Drugie skquery :)

No przecież dużo pomogłeś! Naprawdę, nie bądź taki skromny! :D

Podziwiam za chęci stworzenia czegoś takiego za free o.O!

Dzięki! :)

Wspiera Skript, już teraz możesz pisać własne, autorskie pluginy pod nasze sektory!

Wydaje mi się że chodzi o Skrypty nie pluginy ;p

Mega ja się nie mogę doczekać :D

A mi się wydawało że w skripcie się pluginy piszę, tak wiele osób mówiło, no nic, poprawię, dzięki!

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Szanuję i czekam na wydanie :D

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Niepotrzebnie aż tak przysłodzone, tak to może bym się jeszcze nabrał, ale wszystkie wyolbrzymienia zaczynając od tytuły już zwróciły moją uwagę na datę ;)

Opublikowano

Czekaj, ja mam się śmiać, czy jak? Toż to jest tak żałosny troll, że głowa boli.

A ty tak na serio? czy prima aprilisujesz? xD

Niepotrzebnie aż tak przysłodzone, tak to może bym się jeszcze nabrał, ale wszystkie wyolbrzymienia zaczynając od tytuły już zwróciły moją uwagę na datę ;)

Taki był zamysł.

Tylko ktoś napisał że prima aprilis i już zaczęli psuć zabawę że żałosny troll, że dali się nabrać xD humanity is perfect\

Już tam na górze się zaczęli przyłączać do trolla, ale nie, musieli zjebać, poważni użyszkodnicy mpc xDDDD

To jest tylko żart ludzie, żart. Wy jak zwykle wszystko na poważnie bierzecie, nawet niewinnego trolla xD zluzujcie porty i przestańcie być takimi przymulonymi poważniakami. 

To nawet nie miało być prawdziwe, to nie miało być prawdziwe, bo na pierwszy rzut oka widać że troll, ale nie, po co się razem bawić, napiszmy że żałosne xD mentalność polaków mnie po prostu rozpierdala.

Opublikowano

Dzięki użyciu najnowszych technologii zwanych Netty++ i genialnych rozwiązań z Fekkita

chyba nekkita, a nie fekkita

netty++ było u nas w silniku, ale nie skończyliśmy go, bo polska to gówno kraj i nic nie warto wam udostępniać

Opublikowano

Dzięki użyciu najnowszych technologii zwanych Netty++ i genialnych rozwiązań z Fekkita

netty++ było u nas w silniku, ale nie skończyliśmy go, bo polska to gówno kraj i nic nie warto wam udostępniać

Fekkit jest lepszy niż nekkit, trollu jeden! 

Opublikowano

Fekkit jest lepszy niż nekkit, trollu jeden! 

nie masz dostępu do source nekkita, wiec czemu piszesz o naszym netty? 

Opublikowano

@AdamGrzegorz słuchaj, bo po prostu kijowo wykonałeś trolla w mej opinii. Gdybyś użył bardziej wiarygodnych rzeczy, to pewnie by to wyszło. A tak to widać ewidentną inspiracje użytkownikiem @GotoFinal

#antyModeracja

Czy będzie możliwa obsługa API takich sławnych portali streamingowych, jak Twitch, Hitbox i Showup? Będzie można zrobić listę streamerów serwera online.

Zrób własnego, może się nabiorą, co za problem. 

Nie wiedziałem że już nawet troll-tematy można komuś zapierdolić, prawie jak na youtube xD 

Od dzisiaj wiem że robienie czegokolwiek na mpc się nie opłaca, bo żyją tu ludzie jedynie z kijem w dupie. 

Opublikowano

Od dzisiaj wiem że robienie czegokolwiek na mpc się nie opłaca, bo żyją tu ludzie jedynie z kijem w dupie. 

no i dobrze

pluj na polakow

odezwij sie na priv jak jestes z okolic wroclawia i chcesz zarobic i przy okazji zrobic cos duzego NIE DLA POLAKOW 

Opublikowano

AdamGrzegorz to już nie jest śmieszne. Kolejny temat typu spam. #Anty_Warn_I_Tak_Pewnie_Dostane_;P

Jest do tego jakieś cudowne api?

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

AdamGrzegorz to już nie jest śmieszne. Kolejny temat typu spam. #Anty_Warn_I_Tak_Pewnie_Dostane_;P

Jest do tego jakieś cudowne api?

PolskiRiko to już nie jest śmieszne. Kolejny post typu spam. #Anty_Warn_I_Tak_Pewnie_Dostane_;P

Jest do skript!

Opublikowano

wrzucam mirror 

mYTK2tD.png

A ten no @AdamGrzegorz jako osoba zdolna przypierdolić się do wszystkiego: enum singleton to normalna rzecz i ludzie tego używają, więc to niezbyt element trola ;/

Lol, no oczywiście że tego używają, sam tego używam bardzo często, nie ogarniam xD

Nie zrozumiałeś przekazu tego podpunktu, mianowicie - chciałem pokazać jak często ludzie chwalą się że używają jakichś niesamowitych rzeczy, a są one standardowe dla praktycznie każdego. Nie chciałem pokazać że to jakaś zła rzecz. Nie doczytałeś tego - "TAK TO NOWOŚĆ"... 

Umiejętności czytania gotofinala jak zawsze w formie. Kto tu jest zdolny do przypierdalania się ;)

@Edit

Dość już tego, widzę że to jest forum dla poważnych biznesmenów z kijem w piździe co mają minusowe poczucie humoru. Bo każdy dobrze wie że to nie jest dobry troll, to nie miało wkręcić, a chociaż trochę przypomnieć o prima aprilis. 

Poważne forum 2k17.

Od 3 godzin mi moderacja tematu nie chce zamknąć, no geniusze!

Opublikowano

Lol, no oczywiście że tego używają, sam tego używam bardzo często, nie ogarniam xD

Nie zrozumiałeś przekazu tego podpunktu, mianowicie - chciałem pokazać jak często ludzie chwalą się że używają jakichś niesamowitych rzeczy, a są one standardowe dla praktycznie każdego. Nie chciałem pokazać że to jakaś zła rzecz. Nie doczytałeś tego - "TAK TO NOWOŚĆ"... 

Umiejętności czytania gotofinala jak zawsze w formie. Kto tu jest zdolny do przypierdalania się ;)

no nie pasowało do reszty tekstu wtedy ;/

A tak to suabo ci wyszło, w troll diorite pomimo wszystkich idiotyzmów ludzie powpadali, a inni się dołączali, a nie 3 posty i już po wszystkim.

Ale dobra, koniec bo zaraz za spam będą warnować ;/

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Nabralem sie XDDD

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...