Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CHCESZ MIEC HIGHLVEL NA GAI ?!!!

Himelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam warriore 2h sword/cleric 70 lvl, chcę jutro z rana wbić na Gaie i zapieprzać na bocie !!!

Szukam składu, mam już 15 osób ale to mało !!!

Może uda nam sie wbić duży lvl i podbić fortece.

Wiem, że może wam to się wydać niemożliwe, jeśli masz chęci to napisz do mnie na gg: <gg>

Jestem dostępny dla was !!!

Piszcie, odpowiem jak skonfigurować agbota itp.

Pozdro

@DOWN

No fajnie, coś jeszcze? Jakieś komentarze? Nie? To się zamknij... w sobie.

Do Adminów/Moderatorów podałem gg dlatego, żebym mógł się skontaktować szybko bo mam radiówkę i denerwuje mnie czekanie na pm'a.

Dziękuję osobom, które już się zgłosiły.

Pozdrawiam

nie obchodzi mnie ze masz radiowke.. regulamin to regulamin... temat zostawiam ale takie rzeczy na pm.. // mike_2006

Weteran
Opublikowano

Hahahhahaha ;p ??

Zła nazwa tematu...

"Jestem dostępny dla was !!!"

Jak oferta z burdelu.

Po za tym niezgodne z regulaminem.. nie można publicznie dawać gg.

...

Weteran
Opublikowano
No fajnie, coś jeszcze? Jakieś komentarze? Nie? To się zamknij... w sobie.

Oo. Zamknąłem się.. w sobie. ;p

...

Opublikowano
Hahahhahaha ;p ??

Zła nazwa tematu...

"Jestem dostępny dla was !!!"

Jak oferta z burdelu.

Po za tym niezgodne z regulaminem.. nie można publicznie dawać gg.

z tym to sie zgodze

szukasz kolegów do gildi nie szukaj tu tylko na innym forum to jest forum o botach itd jak chcesz to pisz w Pogaduszki

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Lol, Premium i już jesteś w grze, i jeszcze raz piszę, że mam radiówkę jeśli moderatora tego działu to nie interesuje, to gratuluje moda...

Chodź, się umówimy to się zamienisz ze mną i zobaczysz jak to wygląda, a nie zasłaniasz się regulaminem.

Opublikowano
Oo. Zamknąłem się.. w sobie. ;p

no i co nas to -,- a ja sie zamkne w sobie i dam ci warna przy okazji ok ?

Buhahaha najpierw napisz jak się na serwer dostać to w tedy pogadamy !!!!!!!! KUR*A xD

wez no-dc i probuj a jak nie to premka -,-

Lol, Premium i już jesteś w grze, i jeszcze raz piszę, że mam radiówkę jeśli moderatora tego działu to nie interesuje, to gratuluje moda...

Chodź, się umówimy to się zamienisz ze mną i zobaczysz jak to wygląda, a nie zasłaniasz się regulaminem.

moda sie dostaje jesli czlowiek jest godny zaufania, przestrzega regulaminu itd. wiec mi tu nie mow ze mam sie zamienic

jesli tak bardzo cie meczy ze mam moda moge sie spytac administracje oto czy dobrze jest ze mam moda ? pasi ?

@all

ostrzegam ostatni raz... kazdy spam juz od teraz bedzie karany banem na 6 godzin badz 12 .... spam totalny karany banem 24 h badz 3 dni pasi ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Chciałem zapytać czy zostało zrealizowane to co było zakładane? powstała ta gildia? jeżeli tak to trzymać dla mnie miejsce, jeżeli tylko uda mi się wbić na serwer ;| silki już mam, ale co z tego jak nie można się zalogować, żeby odpalić premium? =.=

usunieta by MIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...