Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - instalacja przerwana przy piątej płycie

kartiinlove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Otóż mam problem z jedną płytą.. W czasie instalacji wszystko przebiega dokładnie tak jak trzeba, lecz gdy dojdzie się do 5 płyty, instalacja zostaje przerwana w jednym i tym samym miejscu. Powodem może jest rysa na powierzchni płyty zrobiona przez moją stację dysków.. Byłem w sklepie i popytałem się ludzi co trzeba zrobić w takim wypadku, więc dali mi do zrozumienia, że jest tylko jeden sposób.. pobrać właśnie tą piątą część z internetu. I teraz pytanie do was: Skąd mogę wziąć tą piątą część.. przeszukałem cały internet i nie mogę znaleźć. Bez tej części instalacja nie ruszy, a pobrać Wiedźmina nie mogę bo jak się ma 1MB/s internet to to potrwa wieczność i jeszcze trochę. Posiadam Wiedźmin 3 - Game of the Year Edition. Z góry dziękuję!

Opublikowano

Wątpię, że znajdziesz gdzieś w internecie dokładnie podzielone pliki gry wiedźmina, tak jak na płytach. Tym bardziej, że jak mówisz- przeszukałeś cały internet i nic. Pewnie ci tak powiedzieli, bo pewnie mają taką regułę, żeby nie było, że np by powiedzieli- "nie wiemy co zrobić". Jeżeli możesz to daj płytę gdzieś, gdzie mogą ci tę rysę usunąć albo kupić nową grę, na Allegro możesz go kupić za 20zł(oczywiście bez kodu do GOG).

Opublikowano

Wątpię, że znajdziesz gdzieś w internecie dokładnie podzielone pliki gry wiedźmina, tak jak na płytach. Tym bardziej, że jak mówisz- przeszukałeś cały internet i nic. Pewnie ci tak powiedzieli, bo pewnie mają taką regułę, żeby nie było, że np by powiedzieli- "nie wiemy co zrobić". Jeżeli możesz to daj płytę gdzieś, gdzie mogą ci tę rysę usunąć albo kupić nową grę, na Allegro możesz go kupić za 20zł(oczywiście bez kodu do GOG).

No właśnie w tym problem, że ta rysa jest za głęboka, nic się z nią już nie da zrobić. Kod do GOG mam, tylko problem właśnie tylko z instalacją..Może ktoś ma wiedźmina w wersji pudełkowej to może się jakoś dogadamy za upload :D

Opublikowano

No właśnie w tym problem, że ta rysa jest za głęboka, nic się z nią już nie da zrobić. Kod do GOG mam, tylko problem właśnie tylko z instalacją..Może ktoś ma wiedźmina w wersji pudełkowej to może się jakoś dogadamy za upload :D

No ja też mam wersje pudełkową GOTY, ale trochę słabo z upload. Waży ona 8GB.

Opublikowano

Możesz spróbować zgrać swoją płytę do ISO programem IsoBuster, kilka razy tak odzyskałem uszkodzone płyty, których stan nie był za ciekawy.

Próbowałem, bez skutku.. płyta do wyrzucenia. (Rysa o długości 1cm a boli)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...