Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HD 6850 - czy temperatury są w porządku?

2Late4Death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,posiadam kartę radeon hd6850 z zamontowanym chłodzeniem gelit icy vision,kilka dni temu temperatury nie sięgały w stresie powyżej 50 stopni np. GTA V full hd przy 40 klatkach,cs go 200-300 klatek w 4;3 ustawienia niskie,dzisiaj usłyszałem dość głośną pracę wentylatorów,i temperatura przy cs go sięga od 65 do 74,po wyłączeniu gry wentylatory cichną a temperatura spada do 50,czy to norma czy czegoś mogę się obawiać?,dodam że w gta grałem może 2/3 razy na tej karcie.Dzięki za pomoc z góry,dobre odpowiedzi nagradzam

Opublikowano

@CiasteczkoMen 

Rozumiem,ale mam na myśli to że kilka dni temu temperatury przy dniowym pykaniu w cs:go nie przekraczały 55-58 stopni,mogę dodać że jest to karta z brandu asusa,i co jedyne przeprosić za chaotyczne napisanie tematu :)

Teraz po wyłączeniu gry około 10 minut przeglądania mpc forum temperatura jest 66 stopni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...