Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam czitów

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naucz się grać, mpc nie wspiera piractwa

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Dodatkowo mylisz pojęcia.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

A czego nie zrozumiałem?

Są dwie odpowiedzi (wybierz jedno, albo drugie/lub oba)

a ) nie umiesz grać

b ) lubisz psuć rozgrywkę

Bo niby jak inaczej można wytłumaczyć czitowanie w grze moba? W jakiejś grze gdzie nikomu nie przeszkadzasz, a hack pomaga tylko w expieniu ma to jakiś sens.

Nie mylę pojęć cheaty to piractwo, przykad:

https://naekranie.pl/aktualnosci/blizzard-wygral-w-sadzie-tworcy-cheatow-musza-wyplacic-odszkodowanie-1776496

w regulaminie mpcforum jest zapis, że mpcforum nie wspiera piractwa (swoją drogą idiotyczny zapis skoro je wspiera, bo piractwo to nie tylko nielegalne kopie gier, ale także wszelkiego rodzaju cheaty, narzędzia hackerskie itd.)

Opublikowano

@Victoremque

Gra w ten tytuł i tak straciła sens przez zbyt mała ilość osób oraz zatraważającą ilość cziterów, więc tak chce popsuć innym rozgrywkę. Sprawi mi to przyjemność, jak nie masz zamiaru pomóc to wyrepierdalaj stąd. Pzdr

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

@srakalak123 Mała ilość osób? Żarty sobie robisz? Widzialeś ile osób gra na samym steamie? Ciekawe gdzie masz tych cziterów. Bo mam 400h w grze i żadnego nie widziałem. Nie masz prawa tak do mnie pisać szczeniaku.

Opublikowano

@srakalak123 Mała ilość osób? Żarty sobie robisz? Widzialeś ile osób gra na samym steamie? Ciekawe gdzie masz tych cziterów. Bo mam 400h w grze i żadnego nie widziałem. Nie masz prawa tak do mnie pisać szczeniaku.

Ja mam ponad 2k, to Ty lepiej się nie odzywaj. 

Masz dostępne cheaty na forum, także nie płacz już ;)

Tutaj masz nieaktualizowane tak często, na PW Ci podeślę.

Opublikowano

piractwo? gdzie?

bez sensu jest wasze pisanie... prędzej czy pózniej i tak znalazłby haxy xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

A czego nie zrozumiałem?

Są dwie odpowiedzi (wybierz jedno, albo drugie/lub oba)

a ) nie umiesz grać

b ) lubisz psuć rozgrywkę

Bo niby jak inaczej można wytłumaczyć czitowanie w grze moba? W jakiejś grze gdzie nikomu nie przeszkadzasz, a hack pomaga tylko w expieniu ma to jakiś sens.

Nie mylę pojęć cheaty to piractwo, przykad:

https://naekranie.pl/aktualnosci/blizzard-wygral-w-sadzie-tworcy-cheatow-musza-wyplacic-odszkodowanie-1776496

w regulaminie mpcforum jest zapis, że mpcforum nie wspiera piractwa (swoją drogą idiotyczny zapis skoro je wspiera, bo piractwo to nie tylko nielegalne kopie gier, ale także wszelkiego rodzaju cheaty, narzędzia hackerskie itd.)

OD Kiedy czitowanie to piractwo !!!!!!!!!!!! i zauważ że większość tematów na tym forum dotyczy czitów ! ... 

Opublikowano

Żyłka mi pęka jak widze takiego Victoremque,

MPC forum powstało jako Multi Player Cheats- czy tego chcecie czy nie takie było to forum (ponad 70% contentu to byly haksy) a teraz gościu mi tu pier**li że nie wolno czitować. No trzymajcie mnie xD.

W paladins cheaty psuja rozgrywke ale tak samo psują ją WH w cs go czy boty w Metinie-życie. Jak dla kolegi stanowi to problem moralny to proponuje zmiane forum na coś "grzeczniejszego"

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...