Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie przedmiotów oraz tryby

mati21491

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zainstalowałem garrys moda i kompletnie nie umiem sobie z tą grą poradzić, jedno zasadnicze pytanie brzmi: jak wyrzucić wszystkie itemy z eq żeby można było chociażby postrzelać z kolegą ? Poza tym nie radzę sobie z tymi wszystkimi trybami typu scp containment breach albo ttt. Ogólnie szukam kogoś kto odpowiedziałby mi na kilka pytań i poświęcił trochę czasu. Dzięki :)

Opublikowano

wszystkie dodatki pobierasz z workshopu 

są 2 sposoby żeby je pobrać 

1. wchodzisz na gm i wybierasz opcje dodatki i tam masz propozycje  dodatków w kategoriach 

2. Przez steam wybierasz garrys moda (nie uruchamiasz go) kółkiem zjeżdżasz w dół i masz takie coś jak przeglądaj warsztat wchodzisz w to i wpisujesz co potrzebujesz lub wybierasz jakąś kategorie, a przedmioty musisz subskrybować po wejściu na gm addony same się pobiorą i zamatują.

Do większości addonów potrzebujesz content counter strike source, jeżeli masz cs:s to  podepnij go pod gm (w grze jest taki pad po prawej stronie na dole  w menu głównym )

Jak nie masz 

http://kajar9.wixsite.com/cscheater2/downloads

stronę już podawałem na tym forum 

tobie starczy tylko content z gier bez map 

• T2x zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...